Ariston CLAS ONE 24 Kondenzációs kombi kazán 24kW | | Ferenczi Épületgépészet
Menü sorrend
-17.4%

Ariston CLAS ONE 24 Kondenzációs kombi kazán 24kW

 

Rendeljen telefonon!

+36 1 445 2074

Készleten

Ariston CLAS ONE 24 Kondenzációs kombi kazán 24kW Tartós fűtés ONE Kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

akár 1 napos szállítás
alt text
Webáruházunkban a termékek bruttó ára esetenként eltér az üzleteinkben található áraktól. Az online árak csak a webáruházban leadott megrendelés esetén érvényesek, személyesen is átveheti üzleteinkben a megrendeléstől számított 2 napon belül. A készletre vonatkozó információkat érdemes telefonon is egyeztetni, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét. Személyes átvétel esetén 48 óra elteltével van lehetőség a rendelést átvenni! Köszönjük megértését.
Cikkszám: 101626

291 167Ft 240 500Ft BRUTTÓ ONLINE ÁR

Összehasonlítás

Csomag ajánlatunk

Ariston CLAS ONE 24 Kondenzációs kombi kazán 24kW
+ + Ariston külső hőmérséklet érzékelő + + + Ariston 80/80-as Kondenzációs Indító Idom 3318369
A teljes csomag online bruttó ára:   306 450Ft

Leírás

Ariston CLAS ONE 24 Kondenzációs kombi kazán 24kW Tartós fűtés ONE Kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Tudta, hogy az Ariston Net kazánokkal most nemcsak energiát takaríthat meg, hanem akár készüléke árát is megnyerheti? Vásároljon 2019.09.01. – 11.30. között Ariston Clas One 24 kazánt és regisztráljon a játékban. Havonta kisorsolásra kerül egy szerencsés nyertes, aki visszakapja készüléke árát. A játék szervezője az Ariston Thermo Hungária Kft, a nyereményjáték leírását a számlához mellékeljük.

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Rendeljen online 2019. november 30-ig, a szállítás díját mi álljuk! Személyes átvételre budapesti üzleteinkben van lehetőség, ahol a rendelése feldolgozása után azonnal összekészítjük a csomagot.

KIEMELKEDŐ GARANCIAIDŐ

Ne bízza a véletlenre, élvezze az Ariston biztos szervizhátterét és a páratlan garanciát. Ehhez a készülékhez 3+2+5 év garancia jár (3 év garancia – plusz 2 év szakszerviz által végzett éves karbantartás esetén – 10 év garancia a hőcserélőre). További részletek a jótállási feltételekben.

Műszaki adatok
Magasság: 745 mm
Szélesség: 400 mm
Mélység: 315 mm
Teljes felvett teljesítmény: 77 W
Hasznos teljesítmény (50 ºC – 30 ºC): 3,9 – 23,6 kW
Hasznos teljesítmény használati víz: 3,5 – 24,9 kW
Melegvíz mennyisége ΔT=25 ºC: 14,5 l/min
Szezonális helyiségfűtési hatásfok: 94 %
Vízmelegítési hatásfok: 83 %
Fűtési hőmérséklet: 35 – 82 ºC
Melegvíz hőmérséklet: 40 – 60 ºC
Modulációs arány: 1:7
Tágulási tartály: 8 l
Elektromos védettség: IP X5D
Súly: 29,7 kg

Tulajdonságok
Megfelel az ErP szabályozásnak
Falra szerelhető kivitel
Akár 94%-os szezonális hatásfok
TÜV-tanúsítvánnyal szavatolt teljesítmény
LCD kijelző az egyszerű használatért
A kazánt előkészítették az Ariston Net alkalmazás útján történő távirányításra
Opcionálisan Cube S NET Wi-Fi termosztáttal csatlakoztatható
Az Ariston Net alkalmazással folyamatos megfigyelés alatt tarthatja kazánját, bármilyen távolságból vezérelheti otthona hőmérsékletét
Kompakt szerkezet a könnyű hozzáférésért és egyszerű karbantartásért
Moduláló szivattyúval rendelkező készülék
Egyszerű telepítés jellemzi
Állandó fűtési teljesítmény
Kezelőfelület gyerekzárral
Pontos vezérlés
Hosszú élettartam
Kiváló minőség
Olasz gyártmány
1 + 2 + 2 év garancia a készülékre
10 év garancia az XtraTech hőcserélőre
Fűtési energiahatékonysági besorolás: A
HMV energiahatékonysági besorolás: A
Vízvételi profil nagysága: XL

Az Ariston kiváló minőségű termékei napjainkra már több mint 150 országban megtalálhatóak. A One-sorozat tagjai egy még magasabb színvonalat, minőséget és kifinomultabb formatervezést képviselnek. A modern megjelenésű Ariston Clas One kondenzációs kombi fali kazán fűtésre és melegvíz előállítására egyaránt alkalmas. A kazánt XtraTech hőcserélővel látták el, mely a nagyobb csöveknek köszönhetően jobb vízáramlást biztosít, ezáltal növelve a fűtési teljesítményt. Számos funkció gondoskodik az Ön kényelméről: Auto és Komfort funkció. Az Auto funkcióval automatikusan beállíthatja otthona fűtését, ebben a három belső és külső hőmérséklet-érzékelő segíti. A Komfort funkciónak köszönhetően kevesebb a hidegvíz-pazarlás, szinte azonnal melegvizet biztosít. A készülék egyszerű használatát az LCD kijelző garantálja, melynek menüje könnyedén értelmezhető és kezelhető. A kazánt előkészítették az Ariston Net alkalmazás útján történő távirányításra. Az Ariston Net segítségével okostelefonjával, táblagépével vagy akár számítógépével is folyamatos megfigyelés alatt tarthatja kazánját, egyszerűen kezelheti fűtésrendszere főbb funkcióit (be- és kikapcsolás, hőmérséklet beállítás stb. ) bármilyen távolságból. Használatával az a hőmérséklet fogja fogadni otthonában, amit szeretne, anélkül, hogy energiát pazarolna.

Letölthető dokumentumok
Ariston Clas One felhasználói kézikönyv
Ariston Clas One beszerelési kézikönyv

További információk

Gyártó

Funkció

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Oldal tetejére
Ferenczi Épületgépészet