Ariston Eberle E200 szobatermosztát | Ferenczi Épületgépészet
Menü sorrend

Ariston Eberle E200 szobatermosztát

Az Ariston-Eberle E200 szobatermosztát a rugalmasság és a komfort tökéletes kombinációja. Könnyedén elsajátítható programozás élményét nyújtja, új stílusú, korszerű tervezésének köszönhetően bármely lakásbelsőhöz jól illik. A nagyméretű LCD kijelzőn könnyen leolvashatók a legfontosabb adatok. A téli-nyári időszámítás között váltást automatikusan elvégzi. Az új E200 felhasználóbarát technológiája lehetővé teszi a 3 előre beállított program közötti választást. A felhasználó egyszerűen kiválasztja az életstílusának legmegfelelőbb programot. Ha szeretné, gyorsan és könnyedén létrehozhatja saját egyéni programját, vagy módosíthatja a meglévő lehetőségek valamelyikét. Tápellátási probléma esetén sem kell aggódnunk beállításaink miatt, a belső memória megőrzi azokat. A védelmi zár pedig praktikus megoldás, ha csak mi, vagy a kiválasztott személyek szeretnénk kezelni a termosztátot.

Rendeljen telefonon!

+36 1 445 2074

Készleten

akár 1 napos szállítás
alt text
Webáruházunkban a termékek bruttó ára esetenként eltér az üzleteinkben található áraktól. Az online árak csak a webáruházban leadott megrendelés esetén érvényesek, személyesen is átveheti üzleteinkben a megrendeléstől számított 2 napon belül. A készletre vonatkozó információkat érdemes telefonon is egyeztetni, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét. Személyes átvétel esetén 48 óra elteltével van lehetőség a rendelést átvenni! Köszönjük megértését.
Cikkszám: 95068

12 900Ft BRUTTÓ ONLINE ÁR

Összehasonlítás

Leírás

A programozható E200 termosztát segítségével saját életmódjának megfelelően állíthat be kapcsolási eseményeket (naponta akár 6-ot) és hőmérsékleteket. Az üzembe helyezés és az elemek behelyezése után a szabályzó önműködően az aktuális időt mutatja. Automatika (AUTO) üzemmódban a fűtés szabályozása automatikusan történik az 1. programban beállított események és hőmérsékletek szerint. A hőmérsékletet a helyiség levegő hőmérsékletének függvényében szabályozza. Ha a hőmérséklet a beállított érték alá csökken, bekapcsolja a fűtést.
Megjegyzés: A programozás alatt beállított értékek, pl. a hőmérsékletek kb. 5 másodperc után automatikusan életbe lépnek. Nagy méretű és jól látható LCD kijelző, Háttérvilágítás, Hozzáférés-védelemi zár, Automatikus váltás nyári/téli időszámításra
Nagy és jól látható LCD kijelző
Háttérvilágítás
Beállítható alsó és felső hőmérsékleti határértékek
Kézi üzemmód
Gyárilag előre beállított óra
Automatikus váltás nyári/téli időszámításra
3 előre beállított program
Napcsoportok létrehozhatósága
Naponta 2, 4, 6 választható esemény
Öntanuló algoritmus
Memória-védelem
Fagyvédelem
Szelepvédelem
Hozzáférés-védelemi zár
Szabadság / Időzített üzemmód
Felülírás funkció
Heti programozású vezetékes szobatermosztát.
Ebben az üzemmódban a helyiség-hőmérséklet szabályozása a beállított program szerint önműködően történik. Az üzemmódjelző nyíl az AUTO feliratra mutat. A kijelző alján jobbra látható szám az éppen érvényes kapcsolási eseményt jelöli.
4. Hőmérséklet átmeneti változtatása (felülírása) AUTO üzemmódban átmenetileg megváltoztathatja a beállított hőmérsékletet.
Másik hőmérséklet beállításához nyomja meg a + vagy – gombot. Ameddig ez az átmeneti felülírás érvényben van, az AUTO és a MAN feliratra mutat 1-1 nyíl. A következő kapcsolási esemény elérésekor visszaáll a programozott hőmérsékletre.
5. Állandó helyiség-hőmérséklet beállítása (kézi üzemmód) Ezzel a funkcióval a hőmérséklet időkorlát nélkül állandó értékre beállítható.
A programozott eseményeket figyelmen kívül hagyja. Induló hőmérsékletként az előző kézi üzemmódban beállított hőmérsékletet használja.
A funkció aktiválása A < gombbal vigye a nyilat a MAN feliratra. Állítsa be a hőmérsékletet a + / – gombbal A funkció megszakítása Nyomja meg a > gombot
6. Helyiség-hőmérséklet beállítása adott időre (szabadság/parti üzemmód) Ezzel a funkcióval a hőmérséklet néhány óra és 199 nap közötti időtartamra meghatározható, pl.
ha nem tartózkodik a helyiségben. A hátralévő órák/napok számát a kijelzőn leolvashatja. 1-23 óra és 1-199 nap közötti időtartamok állíthatók be. A funkció aktiválása
A < gombbal vigye a nyilat a bőrönd jelképre. Állítsa be a hőmérsékletet a + / – gombbal A < gombbal válassza ki az időt
Állítsa be az időt a + / – gombbal Az időtartam beállítása után a kijelző 10 másodpercig villog és elindul az idő. A funkció megszakítása a < vagy > gomb megnyomásával lehetséges. Óra beadása után a szabályzó a beállított óraszám letelte után visszakapcsol AUTO üzemmódba. Nap beadása után a szabályzó az utolsó napon éjfélkor visszaáll AUTO üzemmódba. Megjegyzés: A beállított időtartamba mindig beleszámít az aktuális (mai) nap. Pl. ha a beállított időtartam 1 nap, a szabályzó a beállítás napján 24:00 órakor kapcsol vissza AUTO üzemmódra.
7. Előre beállított programok A termosztát három előre beállított idő- és hőmérséklet programmal rendelkezik. Az 1. program az alapértelmezett (lásd 9. oldal). Ha ez a program megfelel az Ön életmódjának, akkor nem szükséges megváltoztatnia a hőmérsékleti értékeket és az időadatokat. Másik program választásához lásd a 9.3 pontot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Oldal tetejére
Ferenczi Épületgépészet