Kályha-kandalló | Ferenczi Épületgépészet
Menü sorrend

Kályha-kandalló

AZ EDILKAMIN TÖRTÉNETÉBEN A TŰZÉ A FŐSZEREP
Az Edilkamin 1963-ban alakult, azóta is dinamikusan fejlődik, a világ vezető kandallógyártói között tartják számon.

A több, mint 50 éves tapasztalat folyamatosan megújuló tervezői kapacitással , a 6 gyártóbázis Olaszország- és Európa szerte és számos kereskedelmi leányvállalata; ezek együttesen emelték a céget olyan szintre, hogy méltán élvezheti a fogyasztók elismerését és további érdeklődését legújabb fejlesztésű termékek iránt.

Az Edilkamin pellet kályhák meleg levegőt állítanak elő, amely fűti a kandalló helységét, vagy modelltől függően, akár a szomszédos helységeket is. A pellet kályhák bekötése könnyű, a kényszer füstkivezetésnek és a redukált paramétereknek köszönhetően még az esetben is, ha a kémény elhelyezkedése nem illeszkedik tökéletesen a pozíciójához. Az Edilkamin pellet kályhák számtalan megoldást kínálnak a teljesítmény, a paraméterek és a külső megjelenés tekintetében, hagyományos vagy modern környezetben egyaránt. Az Edilkamin pellet kályhák olyan korszerű technológiával rendelkeznek, amely biztonságos, programozható és hosszú autonóm működést biztosít. A pellet az egyik leggazdaságosabb fűtőanyag és jelentős fűtési költség megtakarítást tesz lehetővé.

A vízteres fatüzelésű kályhák, fa fűtőanyagot felhasználva, fűtési melegvizet állítanak elő a radiátorok és/vagy fűtőpanelek ellátására az egész házban. A vízteres fatüzelésű kályhák összeköthetők a már meglévő fűtőrendszerekkel, és napelemekkel összehangolva is képesek dolgozni.

Showing 1–12 of 48 results

Oldal tetejére
Ferenczi Épületgépészet