Törölközőszárító radiátor > | Ferenczi Épületgépészet
Menü sorrend

Törölközőszárító radiátor >

Törölközőszárító radiátor
A törölközőszárító radiátor napjaink legtöbbet használt fürdőszoba fűtési megoldása. Több típus közül lehet választani. Lehet klasszikus forma és szín, de akár egyedi króm vagy egyedi RAL színválasztékban rendelhető. miden gyártó alap estben a fehér kivitelt ajánlja, de rövid határidővel egyedi formák is elérhetőek. Érdemes egyedi stílusúvá tenni fürdőszobánkat egy színes radiátorral.
Fürdőszobai törölközőszárító radiátor választása esetén érdemes még a vásárlás előtt eldönteni, hogyan is fogunk fűteni a kiválasztott radiátorral. Ezt általában háromféle módon lehet megtenni: fűtőpatron segítségével elektromosan, fűtésrendszerre kötve és a kettőt ötvözve, vegyesen. Röviden összefoglaljuk, hogy melyiket mikor érdemes alkalmazni.

FŰTŐPATRONNAL
Törölközőszárító radiátor esetében tisztán elektromos fűtést abban az esetben érdemes választani, ha nem a helyiség felfűtése a cél, hanem csak időszakosan szeretnénk bekapcsolni a fűtést. (Pl:. törölközők szárítása) Fűtőpatronok közül választhatunk kisebb és nagyobb teljesítményűeket, melyek a nagyobb teljesítmény esetén gyorsabban fűtik fel a törölközőszárító radiátort.

FŰTÉSRE KÖTVE
Amennyiben rendszeresen szeretnénk használni a törölközőszárító radiátort, úgy érdemes a fűtésre kötni. A radiátor kiválasztása után célszerű egyeztetni a kivitelezővel/szerelővel, hogy megtudjuk hány rétegű csövek állnak ki a falból.

Amennyiben fűtésre kötjük a radiátort, akkor bármely törölközőszárító és design radiátor közül választhatunk, ez alól kivételt csak a tisztán elektromosan használható radiátorok képeznek.

VEGYESEN
Amennyiben a fűtési időszakban rendszeresen használni fogjuk a törölközőszárító radiátort, azonban előfordul, hogy a szezonon kívül is bekapcsolnánk, akkor érdemes fűtésre kötve és elektromosan is beszerelni. Az ehhez szükséges kiegészítők és csatlakozók beszerzése után, a fűtőpatronon található termosztát segítségével könnyen szabályozhatjuk, hogy mennyi ideig, és milyen erősséggel fűtenénk.

Showing 1–12 of 161 results

Oldal tetejére
Ferenczi Épületgépészet