Vízlágyító | Ferenczi Épületgépészet
Menü sorrend

Vízlágyító

Vízlágyító
Vízlágyítás a vízkő ellen. Kímélje fürdőszobai, konyhai termékeit és elsősorban bőrét a vízkő okozta kellemetlen érzéstől. A lágy víz megóvja a szerelvényeket, csempéket, zuhanykabint nem lesz kellemetlen vízkőlerakódás. Emellett védelemben tudhatja a háztartás teljes vízvezeték rendszerét is. Megóvja mosógépét, háztartási gépeit, berendezéseit. A lágy víz használatával elkerülhetőek a drága gép javítások.

Ha lágy vizet használunk, minden nap megtapasztal-hatjuk az azzal járó előnyöket: legyen szó fürdésről, mosásról vagy a háztartási gépeink védelméről.
Az AQA perla vízlágyító család kiváló, lágy vizet biztosít otthona számára: ez a BWT Selyemvíz élménye!
Minden a reggeli zuhannyal kezdődik. Aki már érezte bőrén a selymesen lágyvíz simogatását, többé nem akar e kellemes érzésről lemondani.
Teremtse meg a testi-lelki harmóiát a fürdőszobájában a kényeztető BWT Selyemvízzel: töltődjön fel a simogatóan lágyvizes habok között vagy frissüljön fel a zuhany alatt.
A kényeztető BWT Selyemvíz lágysága minden érzékünkre hat: segít, hogy bársonyosnak érezhessük bőrünket, hajunkat pedig simogatóan selymes érzetűvé varázsolhatja. Az élmény elkísér bennünket a zuhany alól kilépve is: bolyhos törülközőt teker magára, vagy pihe-puha köntösébe bújik, hiszen mosógépe is ezt a selymesen lágy vizet használja.
Ha szeretné élvezni otthonában a BWT Selyemvíz élményét, építse be BWT AQA perla vízlágyító család valamelyik tagját. Kényeztesse bőrét, óvja berendezéseit és kímélje pénztárcáját a BWT vízlágyító rendszereivel

A H2O elem = víz
A globális vízkészlet kevesebb mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra: ezért dolgozunk nap mint nap azon, hogy vízkezelő megoldásokat találjunk a maradék vízkészletek kezelésére, hogy a különféle felhasználási területek mindegyikéhez a legjobb minőségű víz álljon rendelkezésre.

Kiváló víz otthona számára?
A BWT termékeivel lehetséges. Tartson velünk egy képzeletbeli utazására, hogy a kiváló vízminőség milyen előnyökkel járhat. Vízlágyítók, vízszűrők széles választékát kínáljuk, hogy Ön otthona minden szegletében élvezhesse az előnyöket: selymes haj, pihe-puha törölközők, ragyogó fürdőszoba, zamatos víz, csillogó tányérok és poharak.

Showing 1–12 of 30 results

Oldal tetejére
Ferenczi Épületgépészet