Információk

CU Group

Cu Group

CU Group története

A CU Group 1992-es alapítása óta folyamatosan feljődik, ám jelenlegi formáját 2006-ban nyerte el. A tulajdonosi kör korán felismerte a piaci igényeket, s így egyesítve a Benedek és Társa, a Ferenczi Épületgépészet és a CU-Impex nagykereskedelmi egységét egy csoportba alakulva létrehozták a CU Group-ot. A mai trendeknek megfelelően folyamatosan bővülő árukészlettel áll megrendelői által támasztott követelmények elé, így a hosszú évek alatt Magyarország egyik meghatározó épületgépészeti kereskedelmi csoportjává nőtte ki magát. A vállalkozások által képviselt nemzetközi gyártók bizalma és a belföldi partnerek hűsége segítségül szolgált egy európai szintű, több mint 10.000 m2 alapterületű raktárbázis, valamit folyamatosan bővülő kiskereskedelmi hálózat kialakításában. A logisztikai rendszer felépítése lehetővé teszi nem csak a belföldi, hanem akár a határon túli másnapi kiszállításokat is.

A kollégák szakmai tudását olyan innovatív gyártók segítik, mint az Alföldi, Geberit, Grundfos, Grohe, Hansgrohe, Kludi, Mofém-Teka, McAlpine, Siemens, Saunier-Duval, Vaillant, VIEGA illetve számos hazai és nemzetközi gyártó. A belső képzések során a technológiai újdonságok elsajátítása és azok partnerek felé történő átadása a cél. A megújuló energiák, a környezetvédelem visszaköszönnek a saját tulajdonú ingatlanok kialakításában, valamint az értékesítésre kerülő rendszerek felépítésében is.

 

Cu Group

A CU Group saját márkás termékei a Technik Cool, Technik Therm és Technik Sanitary, melyek minőségi és megfizethető termékek az épületgépészeti piacon. 25 éves szakmai tapasztalattal, valamint ismert hazai gyártók segítségével állították össze a CE és ISO minősítéssel rendelkező rendszereiket.

Technik Cool

A Technik Cool hőszivattyút kifinomult elegancia, alacsony üzemeltetési költség, kiemelkedő energiahatékonyság, megbízhatóság és kedvező ár jellemzi. 65%-ban a levegőből nyert megújuló energiával működik, 35%-ban pedig árammal. Eléri az A+ energiahatékonyságot, mely akár 70%-os energiamegtakarítást jelenthet. A levegő-víz hőszivattyú nagyon jó hatásfokkal tud üzemelni jelen időjárási körülmények között, így tökéletes választás a Magyar háztartások számára. A Technik Cool hőszivattyú alkalmas hagyományos fűtésre, padlófűtésre, hűtés esetén pedig mennyezet hűtésre vagy fan-coilokhoz ajánljuk. Napelemmel való kombinálása csökkenti az áramszámlát, így a lehető legzöldebb választás a természeti energia alkalmazására.

Cu Group

Technik Therm

Portfóliónk kialakításánál a legnagyobb hangsúlyt a minőségre és a szerelhetőségre fektettük. Így sikerült kialakítani egy innovatív, magas igényeket is kielégítő Technik Therm rendszert, mely kedvező ár-érték arányával kitűnik a versenytársai közül.
A Technik Therm termékkínálata között megtalálhatók az acéllemez radiátorok, különböző idomok, ötrétegű, padlófűtés csövek, osztó-gyűjtők, valamint bekötőcsövek. A Technik Therm termékek számos nemzetközileg elismert minőségi normának felelnek meg, és valamennyi gyártási helyen ISO-tanúsítvánnyal rendelkeznek a gyártási folyamatok. A Technik Therm radiátorok elérhetőek az összes standard méretben. A radiátorok magas minőségű alapanyagokból készülnek, melyre 10 év garancia érvényes.

Cu Group

Technik Sanitary

A Technik Sanitary család kínálatában találhatók meg a zuhanyfolyókák és zuhanykabinok. A zuhanyfolyókák legnagyobb előnye a kis beépítési magasság, könnyű tisztíthatóság, hiszen kivehető száraz bűzzárral rendelkezik, az időtálló kivitel, valamint a kedvező ár-érték arány. A Technik Sanitary folyóka testek anyaga polipropilén, a rács anyaga pedig rozsdamentes acél. A zuhanyfolyókák 6 féle fedrácstípussal és 6 féle rácshosszúsággal érhetők el, így mindenki megtalálhatja a  fürdőszoba stílusának megfelelő designt. A rács típusok a következők: basic, drops, floor, harmony, klasszik, medium. A zuhanyfolyóka 50 mm-es átmérőjű elfolyással valamint állítható (30 mm) magassággal rendelkezik. A 1,5 mm vastag rácslemezhez állítható máanyag lábak tartoznak a könnyebb beépítés érdekében.

Cu Group

Technik Sanitary X1

A Technik Sanitary X1 zuhanykabin oldalfalát egy ismert és tapasztalt német márka (Hüppe) gyártja, amely évek óta kizárólag kiváló minőségű, strapabíró, modern dizájnnal rendelkező termékeket készít. A 6 mm vastag átlátszó üveg rendkívül tartós, és ellenáll minden sérülésnek. Az egyszerű és egyben rendkívül elegáns zuhanykabin nemcsak a mindennapok elvárásait elégíti ki tökéletesen, hanem exclusive megjelenésével egyedi karaktert kölcsönöz a fürdőszobának. A kabinajtó tökéletesen záródik, ezzel megakadályozva a víz kiszivárgását, valamint az Anti-Plaque bevonatnak köszönhetően az üvegfalat rendkívül könnyű tisztítani is. A Technik Sanitary X1 modellekre 10 éves alkatrészellátási garanciát biztosítunk, melynek köszönhetően ha egy modell megszűnik, akkor még 10 évig elérhető hozzá az alkatrész.

Cu Group