Információk

Szifonok

A háztartási szifonok célja a víz közvetlen elvezetése, mely általában a mosdó vagy mosogató alatt található. Szifonok esetén találkozhatunk mosdó-, mosogató-, mosógép szifonnal, de széles termékkínálatunk között található bojler, bidé, kondenzvíz és számos egyéb szifon is. A szifonok régen fémből készültek, ám ezek élettartama rövidebb volt a mai, modern műanyag szifonokéhoz képest, továbbá az új fajta szifonok jóval higiénikusabbak is. A szifonok már különböző színekben is kaphatók, megtalálhatók fehér, króm, fekete színben is. 

A pontosabb találatok érdekében használja a baloldali szűrőt, mellyel szűkíteni tudja a keresést!

673 termék

A praktikus és stílusos szaniterek világa

Üdvözlünk a fürdőszobai kényelem és dizájn ötvözetének világában! A szaniterek kiválasztása nem csak az esztétikáról szól, hanem a praktikusságról és a funkcionalitásról is. Az alábbiakban megpróbáltuk összeszedni, hogyan választhatjuk ki a számunkra tökéletes szanitert otthonunkba.

Stílusos szaniterek

Stílusos szaniterek

Funkcionalitás az elsődleges

A fürdőszoba a reggeli rohanásoktól az esti pihenésig számos feladatot ellát. A megfelelő szaniter kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy megfeleljen a mindennapi igényeinknek. Számoljunk a tárolókapacitással, kényelmes mosdóval, és praktikus WC tartozékokkal is.

Víztakarékosság

Víztakarékosság

A környezettudatosság egyre fontosabb szempont a fürdőszoba tervezésénél. A modern szaniterek kiváló víztakarékossági funkciókkal rendelkeznek, minimalizálva a vízfogyasztást anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény terén. Válasszunk olyan szanitert, amely víztakarékos funkciókkal rendelkezik, például alacsony vízöblítésű WC-vel és víztakarékos csaptelepekkel sokat segíthetünk környezetünk megóvásán. Ezek nemcsak környezetbarát megoldások, hanem hosszú távon pénzt is megtakarítanak számunkra.

Esztétika és stílus

A szaniterek széles választéka lehetővé teszi, hogy olyan stílusú és dizájnú elemeket válasszunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az otthonunk általános hangulatához. Legyen az modern, vintage vagy klasszikus, a szaniterek különböző stílusokban elérhetők. Válasszuk ki azokat, amelyek harmonizálnak a fürdőszobánk hangulatával.

Esztétika és stílus

Tartósság és minőség

A fürdőszobai berendezéseknek ellen kell állniuk a nedvességnek és a gyakori használatnak. Válasszunk olyan szanitert, amely magas minőségű anyagokból készült és tartós kialakítással rendelkezik. Ez hosszú távú befektetés, mely megőrzi az esztétikát és a funkcionalitást is egyaránt. A könnyen tisztítható felületek és a karbantartási szempontokat figyelembe vevő tervezés mind hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz.

Innováció és kényelem

Keressünk olyan szanitereket, amelyek extra kényelmi és innovatív funkciókkal rendelkeznek. Például okos WC ülőkék, amelyek automatikusan nyitnak és záródnak, vagy érintésérzékeny csaptelepek, amelyek minimalizálják a kézmosás közbeni érintkezést.

Szaniterek főbb csoportjai

Ahhoz, hogy megkönnyítsük a választást, csoportosítottuk a szanitereket néhány fő kategóriába, így könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Csaptelepek

A csaptelepek fontos részét képezik a fürdőszobai dizájnnak. Találhatunk hagyományos csaptelepeket, érintésvezérelt változatokat, valamint víztakarékos modelleket is. A csaptelepek stílusa és színvilága hozzájárul a fürdőszoba egyedi hangulatához.

Fürdőkádak

A kádak kínálata széles skálán mozog. A klasszikus acéllemez kádak mellett választhatunk például akril vagy kompozit anyagú kádakból is. A kialakítás és a méret a fürdőszoba térhasználatát is nagyban meghatározza.

Fürdőszoba bútorok

Fürdőszobánkban a helykihasználás az egyik legfontosabb tényező. A fürdőszoba bútorok abban segítenek, hogy a helységben tárolt kiegészítőket el tudjuk tenni. Legyen szó törölközőről, fürdőlepedőről, különböző tisztálkodó- vagy vegyszerekről, ezek elrejtésére kiváló megoldás egy szép fürdőszoba bútor.

Fürdőszoba bútorok

Szaniterkerámiák

Bidék

Egyre elterjedtebb, hogy a teljes higiénia elérése miatt külön bidé csészét telepítenek a fürdőszobákba. Természetesen helyfüggő is a kérdés, hiszen ha nincs elegendő alapterületünk, akkor nehezen tudjuk telepíteni a bidét, de ha az igény megvan, akkor például bidével kombinált WC ülőkét is felhelyezhetünk a WC csészére.

Mosdókagylók

Mosdókagyló tekintetében széles a választék. Választhatunk hagyományos álló vagy falra szerelhető mosdók közül, valamint különböző anyagokból készült akár pultra szerelhető változatokat is. A kisebb fürdőszobákban helytakarékos, sarokmosdó ideális választás lehet.

Vizeldék

Sokszor inkább közületekben találkozhatunk vizeldékkel, vagy más néven piszoárokkal. Ezzel együtt igény esetén akár otthonunkba is telepíthetünk vizelde kerámiát, mely a férfiaknak nyújt komfortot a használata során.

WC csészék

A WC csészék széles skálán mozognak a hagyományos csészéktől egészen a peremnélküli kivitelekig. A klasszikus álló WC-k mellett megjelentek a fali wc csészék, melyek előnye, hogy fel tudunk mosni alatta. Monoblokkos kivitelek esetén a WC csésze egyben van a WC tartállyal, így ugyanabban a dizájnban és egyben kezelhető a szett.

WC tartály

A WC csészék kapcsolódó szerelvénye a WC tartály, mely az öblítésben segít. Többféle kivitelben elérhető, léteznek a klasszikus falon kívüli WC tartályok, melyek magasan vagy alacsonyan szerelhetőek. Emellett egyre elterjedtebbek a falsík alatti változatok, melyek elburkolhatóak és csak egy esztétikus nyomólap látható belőlük.

WC ülőkék

A WC ülőkék a WC csészék kapcsolódó szerelvényei, legfőbb hasznosságuk a komfort megteremtése. Válogathatunk az egyszerű műanyag és fa ülőkék közül, lehetnek műanyag vagy fémzsanéros kivitelek, esetleg lecsapódásgátló funkcióval ellátottak, de találkozhatunk beépített bidé funkcióval ellátott típusokkal is.

Zuhanykabinok

A zuhanykabinok kínálata szintén széles skálán mozog. Alapvetően két alaptípust különböztetünk meg: íves vagy szögletes zuhanykabin, azonban az épített zuhanyzók esetén van lehetőségünk csak zuhanyfalat, zuhanyajtót, esetleg úgynevezett Walk-in zuhanyokat is választani.

Zuhanytálcák

A zuhanykabinok kapcsolódó terméke a zuhanytálca, mely készülhet hagyományosan acéllemezből, akrilból, kompozitból, esetleg kerámiából is. Ismérvük a strapabíróság és a csúszásmentes, de könnyen tisztítható felület.

Zuhanyfolyókák

Épített zuhanyfülkék esetén általában zuhanyfolyókákat telepítenek a padlóba. Ezek lehetnek hosszú egyenes kivitelek, de találkozhatunk más formákkal is. Előnyük a strapabíróság és a könnyű tisztíthatóság.

Kiegészítők, tartozékok

A kiegészítők, mint például a tükrök, a fogasok, törölköző- és szappantartók is fontosak a fürdőszobában. A harmonikus kiegészítők segítenek a tér összehangolásában és a praktikum megteremtésében.

Kiegészítők, tartozékok

Termékek szűrése

  Találatok szűkítése
 • Kategória
  • Alcsoport
   Bidé szifon
   Bojler szifon
   Egyéb szifonok
   Kád le és túlfolyó
   Kiegészítők, tartozékok
   Kondenzvíz szifon
   Leeresztő szelep
   Légbeszívó
   Mosdószifon
   Mosogatószifon
   Mosógép szifon
   Padlószifon, padlóösszefolyó
   Piszoár szifon
   Szuez szifon
   WC bekötő, ültető gumi
   Zuhanyfolyóka
   Zuhanyszifon
 • Márka
  Aco
  Alcaplast
  Alföldi
  Blanco
  Bugnatese
  Drain
  Duravit
  Egyéb
  Ferro
  Geberit
  GROHE
  Haas
  Hansgrohe
  HL
  Jika
  Kludi
  Kolo
  Laufen
  Lunart
  M-Acryl
  Marmy
  McAlpine
  MOFÉM
  Novaservis
  Ravak
  Riho
  Styron
  Technik Sanitary
  Tres
  Uponor
  VIEGA
  Villeroy
  Wellis
  Zucchetti
 • Ár