search
menu Menü

Gyakran ismételt kérdések

Csak személyesen lehet átvenni a rendelést?

A Ferenczi épületgépészeti Kft. Budapesten három szaküzletben tudja átadni Önnek a rendelt termékeket. Magyarországon futárcégekkel tudjuk Önhöz eljuttatni rendelését, raktári termékek esetén 24-48h. Munkanapokon webáruházunkban 14h-ig leadott rendeléseit másnap már otthonában tudhatja.
 

Szállítási díjak, mennyit fogok fizetni?

Magyarországon szerződött futárcégek bevonásával tudjuk a kiszállítást vállalni. A termék adatlapon megjelenített szállítási költség az irányadó. Ettől vannak eltérő esetek, melyet szintén a termék adatlapon a kiszállítás mezőben talál. Időszakosan kedvezményes díjak vagy teljes egészében díjmentesség vonatkozik néhány termékünkre, kérjük figyelmesen töltse ki a megrendelésnél megadható szállításra vonatkozó lehetőségeket.
 

A weboldalon megadott árak bruttó vagy nettó árak?

A weboldalon a termékek mellett megjelenő ár minden esetben bruttó ár, a jogszabályoknak és törvényeknek megfelelő ÁFA tartalommal jelennek meg. Nincs további, burkolt költség.
 

Mit jelent az online ár a termékek ára mellett?

A weboldalunkon feltüntetett árak kizárólag a weboldalunkon keresztül leadott megrendelésekre vonatkoznak!

A rendelés leadásához regisztrálnom kell?

Nem, a Ferenczi Épületgépészet Webáruházban történő vásárláshoz nem kötelező regisztrálnia magát, lehet Vendégként is rendelni terméket.
 

Kapok értesítést a megrendelésem átvehetőségéről?

Igen, minden esetben e-mail értesítést küldünk a megrendelések átvehetőségéről az Ön által megadott e-mail címre. Ez az e-mail nem azonos az automatikus visszaigazolással.
 

A feltüntetett árak azonosak a Szaküzletben és a Webáruházban?

Nem, az itt látott árak csak az itt leadott megrendelések esetében érvényesek, a Szaküzletben nem érvényesíthetőek.
 

Bankkártyás fizetésre van lehetőség?

Igen, szaküzleteinkben bankkártyás fizetési mód is lehetséges. Elfogadott kártyák: Visa, Mastercard, Maestro.

 

Személyes átvétel esetén meddig tartják a rendelésemet?

Rendeléskor, ha a személyes átvételt választotta, a terméket 24 óra elteltével tudja átvenni. A rendelést 5 munkanapig tároljuk, mely igény esetén meghosszabbítható.