Információk

Szállítási információ

Szállítási információ

Szállítási információ

Házhozszállítás futárszolgálattal

Segítünk, hogy otthonról kényelmesen és biztonságosan tudjon vásárolni. Gyors és megbízható megoldást kínálunk az online rendelés átvételére, hogy önnek még egyszerűbb legyen a vásárlás. Szállítási díjaink az ország egész területére érvényesek. 
Cégünk törekszik a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra, így csomagjaink egy részét újrahasznosított dobozokban küldjük, ezzel is csökkentve ökológiai lábnyomunkat.

A futár minden esetben kapuig/első zárható ajtóig szállít. A futár egyedül szállít, így nagyobb terjedelmű csomagok esetében nem tudja egyedül mozgatni azokat. Kérjük, amennyiben nagyobb terjedelmű, extra méretű terméket tartalmazó kiszállítást kér tőlünk, minden esetben szervezzen maga mellé segítséget, hogy a csomag átadás-átvétel gyors és gördülékenyen legyen!

Szállítási információ

Kiszállítás ideje

A beérkezett és a készleten lévő termékeket mi másnap átadjuk a futárszolgálatoknak, hogy ön minél előbb kézhez kaphassa. A futárszolgálat szállítási ideje várhatóan 1-5 munkanap. Kérhet részszállítást is, ezt minden esetben az ügyfélszolgálatnak kell jelezni!

Szállítási információ

Normál szállítási díjaink

A szállítás díja függ a megrendelés súlyától . Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t már tartalmazzák. A feltüntetett díjak egész Magyarország területére érvényesek.

Házhozszállítás díja

 
MEGRENDELÉS TÖMEGE: SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
1-5 kg 1.990 Ft
5-10 kg 2.490 Ft
10-20 kg 2.990 Ft
20-30 kg 3.990 Ft
30-40 kg 6.990 Ft
40-60 kg 12.990 Ft
60-100 kg 19.990 Ft
100 kg + 23.990 Ft

Szállítási információ

Szállítás csomagautomatába és csomagpontra

Országszerte többszáz MPL csomagautomatából át tudja venni rendelését, melyek hétfőtől vasárnapig a nap 24 órájában elérhetőek. Az MPL csomagpontokból pedig többezer áll rendelkezésre országosan, melyek amellett, hogy közel esnek lakóhelyéhez, szintén kedvező nyitvatartással rendelkeznek. Nincs más dolga, mint a rendelés során kiválasztani a lakóhelyéhez legközelebb eső MPL csomagautomatát vagy MPL csomagpontot. A csomagautomatába és csomagpontra történő szállítás csak bizonyos méretű csomagok esetén választható, amit a termék adatlapján és a kosár oldalon is jelzünk. Ne várjon a futár érkezésére, döntse el Ön, hogy mikor és hogyan veszi át rendelését!

Szállítás díja

 
  SZÁLLÍTÁSI DÍJ: ÉRTÉKNYILVÁNÍTÁS:
MPL csomagautomata 1.190 Ft max. br. 200.000 Ft
MPL csomagpont (postapont) 1.590 Ft max. br. 2.000.000 Ft

Kérje megrendelését bármely FOXPOST csomagautomatába és nem kell egész nap a futárra várnia. A folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, beltéren és kültéren egyaránt, már 0-24-ben is elérhetőek. Csomagját bármikor és bárhol nyomon követheti a FOXPOST applikációban, segítségével át is veheti azt. Rendelését akár 1 munkanap alatt kiszállítjuk, amint az megérkezik az automatába, e-mailben és elsődlegesen Viberen vagy pedig SMS-ben küld a szolgáltató értesítőt, illetve egy egyedi kódot, mellyel 4 napig átveheti a csomagot. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni vagy FOXPOST applikációs átvétel esetén SimplePay-en keresztül. A szolgáltatás csak bizonyos termékek esetén választható, maximális súlya 25 kg lehet, a csomag mérete pedig legfeljebb 60 x 36 x 61 cm - ezt minden esetben jelezzük a termék adatlapján és a kosár oldalon is.

  SZÁLLÍTÁSI DÍJ: ÉRTÉKNYILVÁNÍTÁS:
FOXPOST csomagautomata 1.090 Ft max. br. 300.000 Ft

Szállítási információ

Törékeny termékek házhozszállítása

Egyes termékeink sérülékenység miatt (Pl.: zuhanykabin, WC csésze, mosdókagyló) megkülönböztetett szállítási kategóriába tartoznak. A biztonságos kiszállítás érdekében ezen termékek házhozszállítását egy erre specializálódott futárszolgálat végzi, akik külön figyelmet fordítanak a törékeny áruk mozgatására, hogy azok épségben érkezzenek meg Önhöz.

Házhozszállítás díja

 
MEGRENDELÉS TÖMEGE: SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
1-20 kg 7.990 Ft
20-40 kg 15.990 Ft
40-60 kg 23.990 Ft
60 kg + 31.990 Ft


Utánvét kezelési költség: br. 590 Ft

 
 

Logisztikai partnereink

A megrendelt csomagot annak súlyától függően az MPL, a Carry-all vagy a CS-Sprint futárszolgálat kézbesíti munkaidőben 8:00-17:00 óra között. Ha nem tudja átvenni csomagját, a következő munkanap ismételten megpróbálják Önnek átadni azt.
Csomagautomatába két futárszolgálattal is rendelhet, választhatja az Önnek legközelebb eső MPL vagy FOXPOST automatát, az MPL esetén pedig csomagpontra is rendelheti termékeinket.

A raklapos küldemény szolgáltatás házig (parkolóig) történő szállítást tartalmaz. Egyes termékek szállítása ingyenes, ezt a termék adatlapján külön jelöljük.

Nagyon ritkán előfordulhat, hogy extrém méretű csomagok szállítása esetén egyedi díjat alkalmazunk.