search
menu close
menu Információk

CU Group

A Ferenczi Épületgépészeti Kft a Cu Group , CU-IMPEX Kft csoporthoz kötődő gépészeti termékeket forgalmazó nagykereskedelmi jogokkal rendelkező céggel áll szerves kapcsolatban. A CU-IMPEX Kft. 1995-ben alakult Bt formájában, egy kiskereskedelmi egységekből álló beszerzési társaság importőreként, és mint nagykereskedelmi raktárbázis. Majd a forgalom és a vevőkör bővülése, megkívánta a társasági forma átalakítását 2002-ben, Kft-vé. Az általunk képviselt külföldi cégek bizalma és a hazai partnereink hűsége segítségül szolgált egy európai szintű raktárbázis és folyamatosan bővülő kiskereskedelmi hálózat kialakításában.

A CU-IMPEX Kft. nagy szerepet vállalt a Skót McAlpine termékek magyarországi bevezetésében. Az elmúlt évek során az általunk forgalmazott és importált termékek köre, külföldi partnereink száma folyamatosan bővült. Széles kínálattal rendelkező raktárkészletünk mellé kiváló szaktudással rendelkező kollégáink állnak Partnereink rendelkezésére.Olyan nagyvállalatok képviselői lehetünk, mint pl: VIEGA, McAlpine, Geberit, Siemens, Kludi, Mofém, Wavin, Alföldi illetve számos hazai és külföldi gyártó. Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését vállalkozásunkkal kapcsolatban és várjuk megtisztelő megkeresését.

A Ferenczi Épületgépészeti Kft. kollégái állandó belső képzéssel illetve szakmai napokon való részvétellel, naprakész szaktudással rendelkeznek, hogy partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon tudják kiszolgálni. Kereskedelmi hálózatuk bővítésénél a jövőben is kölcsönösen előnyös üzleti együttműködés kialakítása a cél. A működtetett minőségirányítási rendszerük segíti a hatékony és gyors kommunikációt Megrendelőik és Beszállítóik között. Széles termékválasztékuk és jelentős raktárbázisuk biztosíték arra, hogy a felmerülő vevői igényeket a lehető leghamarabb ki tudják szolgálni.