search
menu close
menu Információk

Kiegészítők törölközőszárító és design radiátorhoz

51 termék

Törölközőszárító radiátor

A törölközőszárító radiátor a hagyományos acéllemez lapradiátorhoz hasonlóan a fűtési rendszerben keringő víz hőjét adja át a környezetének. Anyaga szerint ugyan úgy acéllemezből készül, mint a hagyományos acéllemez lapradiátor, pórszórt vagy színterezett, esetleg mártott kivitelben. Vannak íves kivitelek, melyek térben domború hatásúak, és vannak az egyenes törölközőszárítós radiátor kivitelek.

Szín szerint a legelterjedtebb fehér mellett egyre népszerűbbek a króm törölközőszárító radiátorok is. Kis helyigényűek, esztétikusak és praktikusak, általában WC-ben vagy fürdőszobában, esetleg konyhában használatosak. Széles mérettartományban, mind szélességben mind magasságban rengeteg típus található. A törölközőszárító radiátorok könnyen méretezhetőek és egyszerűen szabályozhatóak. Kiegészítőként térben kinyúló törölközőszárító tartót/akasztót is szerelhetünk rájuk. A fürdőszobai radiátorok nagyon elterjedtek a lakosság körében nagy méret és szín választékuknak köszönhetően.

Törölközőszárító radiátor
Lazzarini Bari fürdőszobai radiátor

Törölközőszárító radiátor elektromos fűtőpatronnal kombinálva

A törölközőszárító radiátorokat különböző fűtési rendszerekhez csatlakoztathatjuk. Használhatjuk fűtésre kötve is, kiegészítő fűtésként fűtőpatronnal, vagy vegyes fűtési megoldással, kombinálva fűtőpatronnal és a fűtési rendszerre rákötve. Ha nincs tél és a fűtési rendszerünk nem üzemel, akkor a törölközőszárító radiátorokat elektromos fűtőpatron beszerelésével a rendszertől függetlenül is használhatjuk fűtésre. Ebben az esetben a fűtőtestünkben lévő vizet egy hőpatron melegíti fel, melyet elektromos áramról üzemeltetünk. Ennél a módszernél értelemszerűen ki kell zárni a fűtési rendszerből a fűtőtestet a radiátorszelepek segítségével.

A törölközőszárító radiátor élettartama

A törölközőszárító radiátorok élettartamát több tényező is befolyásolja, javasolt hasonló hővezető képességű rendszerelemekkel szerelni, nem szerencsés például az alumíniumot és az acéllemezt kombinálni egymással, mivel a korrózió így jóval hamarabb megjelenhet a rendszerben.

Törölközőszárító radiátor
Lazzarini Todi elektromos törölközőszárító radiátor

Érdemes időnként a törölközőszárító radiátorok vizébe korrózióvédő folyadékot önteni, mellyel növelhetjük a fűtőtest élettartamát. A fürdőszobai radiátorok esetén azzal is tudjuk hosszabbítani a fűtőtest élettartamát, ha a fürdés után a fűtőtestre rákerült vízcseppeket és lecsapódott párát letöröljük a törölközőszárító radiátorról, így elkerülve a későbbi rozsdásodást.

Design radiátorok

A design radiátorok olyan speciális fali radiátorok, amiket a lakótér nagyobb forgalmú részébe is szívesen szerelnek az emberek. Nevükből adódóan fűtési funkciójuk mellett díszítő elemként is szolgálnak, így emelve még jobban a felhasználó komfortérzetét. Ahogy a törölközőszárító radiátorok esetében, úgy a design radiátoroknál is többféle módon használhatjuk őket fűtésre. Egyes típusokat fűthetünk elektromos fűtőpatronnal vagy vegyes megoldással, míg minden design radiátort használhatunk fűtésre kötve is. A design radiátorokhoz használhatunk különböző kiegészítő elemeket, mint például fa akasztó vagy tükör.

Törölközőszárító radiátor
Lazzarini Livorno design radiátor

Az általunk forgalmazott törölközőszárító radiátor márkák

A törölközőszárító radiátorok kiválasztásánál a kialakítás mellett a design is fontos szerepet játszik. A Lazzarini törölközőszárítós radiátorok rendkívül széles választékkal, minőségi alapanyagból készült kiváló termékek. A Lazzarini különböző családjainak más-más dizájnjai közül Ön biztosan megtalálja a fürdőszobájába leginkább illő darabot. A Lazzarini törölközőszárító radiátoraira 2 év garanciát vállal az olasz gyártó. A Vogel & Noot törölközőszárító radiátorai magyar gyárban, magas minőségben és megfelelő vastagságú acélból készülnek. A nálunk található összes törölközőszárító radiátor ár-érték aránya kiemelkedő, ezért is nagyon népszerű a fogyasztók körében. A gyártó 5 év garanciát vállal a Vogel & Noot törölközőszárító radiátorokra.

Törölközőszárító radiátor
Lazzarini Spinnaker törölközőszárító radiátor

Termékek szűrése

  Találatok szűkítése
 • Súly
 • Márka
  Betatherm
  Egyéb
  Lazzarini
  Technik Therm
 • Ár