search
menu Menü

Blog

Grohe Blue nap

Grohe Blue nap

GROHE Blue Home – Vízszűrős Konyhai Csaptelepek – Konyha
Ön szerint hol lelhető fel a legfinomabb víz a földön? Egy trópusi esőfelhőben? Egy éltető forrásban? Netán egy ásványvizes palackban? Hiszünk benne, hogy a választ az otthonához közelebb kereshetjük. Bemutatkozik a GROHE Blue Home – Ivóvíz, palackozatlanul. Egyenesen a csapból: Legyen saját ivóvíz forrása

Mindennapos számunkra a luxus, hogy vizet nyerhetünk egyenesen a csapból. Legtöbbünk elégedett a csapvízzel ha főzéshez, egy bögre teához, vagy kávéhoz van rá szükség. Ám mikor egy pohár vizet szeretnénk inni gyakran inkább ásványvizet vásárolunk, mert nem vagyunk megelégedve a csapvíz ízével. Gondoljon csak bele mennyi erőfeszítésbe kerül, hogy otthában a flakonos ásványvíz
mindig elérhető legyen. Sorban állás, cipekedés, majd az üres flakonok kidobása. És kezdődhet minden elölről.A palackozott víz vásárlása azonban nem épp kényelmes, sem pedig nem költséghatékony megoldás. Fektessen be a GROHE Blue vízszűrő rendszerbe, hogy azonnal hozzáférhető legyen a frissen szűrt, jó ízű víz.

Éljen egészségesen

Szakértők napi 2 liter folyadék fogyasztását ajánlják, ami a GROHE Blue Home rendszernek hála mindig könnyen és kényelmesen rendelkezésre áll. A választható magnézium+ szűrőnek köszönhetően 2 liter szűrt víz magnéziumtartalma négy almának felel meg.
A GROHE Blue® Hűtött & Buborékos a modern dizájnú csaptelepet egy nagy teljesítményű szűrővel, hűtőszerkezettel és szénsav adagolóval kombinálja, melynek épp olyan egyszerű a használata mint egy hagyományos konyhai csaptelepnek. A csap jobb oldalán lévő karral a hideg és meleg vizet szabályozhatja, míg a bal oldali, LED kijelzővel ellátott forgatógommbal beállíthatja, hogy milyen mennyiségű szénsavat enged a szűrt, hűtött vizébe.
 

Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák