search
menu Menü

Blog

Konyhakiállítás 2018

Konyhakiállítás 2018

A SMEG a kiváló olasz design, a szenvedély
és a csúcsminőség ötvözete…

Kreativitás és stílus: ezek azok a tulajdonságok, amelyek életet visznek a SMEG olasz identitású használati tárgyaiba. Természetesen a SMEG termékek igazi OLASZ eredete és a design tükrözi az olasz szenvedélyt, eleganciát, az eredetiséget, melyekkel nem utolsó sorban egy „high quality” minőség is párosul.

TEKA az egyetlen vállalat, mely teljes megoldást ajánl konyhája számára

A csoport minden évben befektet a termék fejlesztésbe és tervezésbe, hogy olyan termékeket ajánlhassunk, melyek márkánkat világszerte elismertté teszik.

GROHE Blue Biztos Felfrissülés

Mindennapos számunkra a luxus, hogy vizet nyerhetünk egyenesen a csapból. Legtöbbünk elégedett a csapvízzel ha főzéshez, egy bögre teához, vagy kávéhoz van rá szükség. Ám mikor egy pohár vizet szeretnénk inni gyakran inkább ásványvizet vásárolunk, mert nem vagyunk megelégedve a csapvíz ízével. A palackozott víz vásárlása azonban nem épp kényelmes, sem pedig nem költséghatékony megoldás. Fektessen be a GROHE Blue vízszűrő rendszerbe, hogy azonnal hozzáférhető legyen a frissen szűrt, jó ízű víz. A GROHE Blue Professional a modern dizájnú csaptelepet egy nagy teljesítményű szűrővel, hűtőszerkezettel és szénsav adagolóval kombinálja, melynek épp olyan egyszerű a használata mint egy hagyományos konyhai csaptelepnek. A csap jobb oldalán lévő karral a hideg és meleg vizet szabályozhatja, míg a bal oldali, LED kijelzővel ellátott forgatógommbal beállíthatja, hogy milyen mennyiségű szénsavat enged a szűrt, hűtött vizébe. A GROHE StarLight® krómmal borított csaptelepbe külön kifolyó van beépítve a szűrt víz, és a sima csapvíz számára.

Elica

Az olasz ELICA páraelszívó márka Európa legnagyobb páraelszívó gyártója. Termékeit a technológiai innováció, az olasz design és a magas hozzáadott érték egyszerre jellemzi.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák