search
menu Menü

Blog

Rozsdamentes ivóvíz

Rozsdamentes ivóvíz

Sanpress Inox

Sanpress Inox évek óta a tökéletes ivóvíz higiénia csőrendszerének számít, amely sokrétű megoldást kínál ivóvíz hálózatok szerelésére. A rendszer megoldásokat nyújt többek között a belső cirkulációs vezetékekre, higiéniailag optimális vízkivételi helyekre, valamint ipari alkalmazásokra.

Komplett rendszer maximális biztonsággal ivóvíz-hálózatokhoz

A csövek minőségi ötvözetű rozsdamentes acélból készülnek és akárcsak a rendszer többi szerelvénye, 15-108 mm tartományban kaphatók. A sokoldalú, komplett rendszert megbízható préscsatlakozók és az Easytop rendszerszerelvények egészítik ki. A Sanpress Inox valamennyi ivóvízhez korlátozások nélkül alkalmazható. Higiéniailag érzékeny alkalmazásoknál, mint például kórházakban, bármely előírt fertőtlenítési eljárás elvégezhető az ivóvízrendelet szerint.
A Sanpress Inox a megbízható préstechnikára épül. Maximális szerelési biztonságot nyújt még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A préselt csőszerelés előnye a gyors és egyszerű szerelési technológiában nyilvánul meg.

A gazdaságos 1.4521 anyagminőségű Sanpress cső

Az 1.4521 alapanyagból készült rozsdamentes cső olyan gazdaságos minőségi termék, amely biztosítja az ivóvizes csőhálózatoknál a hosszútávú biztonságot, valamint a megfelelő vízminőséget. Az 1.4521 anyagminőségű Sanpress csövet modern hegesztési eljárással gyártják hegesztési adalékanyag hozzáadása nélkül. Ennek következtében a hegesztési varratok rendkívül keskenyek maradnak. A csőnek nagy szilárdságot adnak a titán és niób ötvözőanyagok.

Az 1.4521 alapanyagú Sanpress cső összetételének köszönhetően kevésbé függ a cső nyersanyagárának változásaitól. Ez biztonságot nyújt a kalkulációban és gazdaságosan támogatja a versenyképességet. Az új alapanyag természetesen a szokásos technológiával szerelhető és 28 mm átmérőig hajlítható.

 


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák