Információk

Blog

Zuhanyfolyóka

Érdemes körültekintően megtervezni a fürdőszobánk vízelvezetését.

Mérjük fel a helyiség adottságait, majd vessük össze a saját igényeinkkel. Ehhez igyekszünk most némi támpontot adni segítségül, mire is figyeljünk, hogy végül a legideálisabb zuhanyfolyókát válasszuk ki, ami megfelel az adott műszaki elvárásoknak.

Új fürdőszoba építésénél vagy akár régi felújításánál egyre többen választják az épített zuhanyzót a hagyományos zuhanytálcás helyett. Ezekben az esetekben kézenfekvő megoldás a zuhanyfolyóka beépítése vízelvezetőként. Ez az esztétikai szempontokon túl praktikus megközelítésből is történhet. Belesimul a környezetbe, nagyobb mennyiségű víz elvezetésére alkalmas, könnyű tisztán tartani, továbbá így akadálymentessé tehető a fürdőszobánk. Már csak a képzeletünk szab határt, hogy rozsdamentes rácsos vagy rács helyett a burkolható fedlapos kivitelt választjuk.

Willeroy subway 3.0

Viega zuhanyfolyóka
Megjelenés: Red Dot Design díjas termék. Minimalista megjelenés, elegáns formatervezés, minden fürdőszobába megállja a helyét.

Méret: 300-1200 mm fokozatmentesen és nagy pontossággal méretre vágható, toldható. Egyenes és sarokszerkezetes kivitelben fektethető.

Beépítési mélység lehetőségei: 70-100 mm / 90-160 mm

Tovább a termékekhez

Geberit zuhanyfolyóka
Megjelenés:
a Geberit zuhanyfolyókái nem csak kifinomultak, de praktikumnak sincsennek híján. Tisztításuk egyszerű, így nem csak az esztétikai, de a higiéniai elvárásoknak is maximálisan megfelelnek.

Méret: 300-1300 mm a zuhanyfolyóka közvetlenül beépítéskor a kívánt méretre vágható.

Beépítési mélység: 43 mm

Tovább a termékekhez

Willeroy subway 3.0

Willeroy subway 3.0

Technik Sanitary zuhanyfolyóka
Az egyik legkedvezőbb árfekvésű, rozsdamentes zuhanyfolyóka, ami szintkülönbség nélküli beépítést tesz lehetővé, hogy hosszú évekig lássa el feladatát a fürdőszobánkban. Tisztántartása egyszerű - a száraz bűzzárnak köszönhetően -, nincs kellemetlen illat sem használat során, sem használaton kívül.
Végül válasszuk ki a megfelelő méretű zuhanyfolyóka-testet és fedrácsának mintázatát.

Méret: 400, 500, 700, 800, 900, 1000 mm

Beépítési mélység: Kis beépítési magasság (62 mm-től)

Tovább a termékekhez

ACO zuhanyfolyóka
Megjelenés: elegáns, slim formájával egyedi stílusban illeszkedik bármilyen fürdőszobai dizájnba. Beleolvad a padló szintjébe, kialakításának köszönhetően elkerülhetjük a sérüléseket és a víz sem gyűlik össze a felületén.

Méret: 60-120 centiméter között választható.

Beépítési mélység: Minimális beépítési magasság: 69 mm Alacsony beépítési mélysége miatt választhatjuk új építésű zuhanyzók kialakításakor, vagy felújítás során.

Tovább a termékekhez

Willeroy subway 3.0

 

Kapcsolódó termékek

ACO Solid rés zuhanyfolyóka test 700 mm H= 55mm

ACO Solid rés zuhanyfolyóka test 700 mm H= 55mm

Kifutó
91 694 Ft 73 360 Ft

web ár

Készleten

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák