Információk

Grundfos termékek

A Grundfos Magyarországon

A dán cég 1970-ben kezdte meg termékeinek magyarországi értékesítését hagyományos külkereskedelmi csatornákon. Később a szervizt, majd a kereskedelmi részleget szervezte önálló vállalkozásba. 1996-ban alapította a Grundfos Hungária Kft-t. A törökbálinti raktár-szerviz bázis 1990-ben, az irodaépület 2001-ben került átadásra. 
A Grundfos South East Europe Kft. működése és piaci jelentősége folyamatosan fejlődött az alapítása óta eltelt 25 évben. Ma már megkerülhetetlen szerepet tölt be a hazai szivattyú-forgalmazásban, s vezető szerepét e tekintetben évek óta őrzi.
Tevékenységi körünkbe tartozik a hazai és régiós épületgépészeti, közműszolgáltatási, ipari és környezetvédelmi beruházások, valamint az adagolástechnikai és fertőtlenítési alkalmazások szivattyúval, ill. szivattyús rendszerekkel való ellátása. Ezen területeken a legnagyobb beszállítók között vagyunk.
Cégünk kiveszi részét a társadalmi felelősségvállalásból is. Rendszeres szakmai támogatást nyújtunk a hazai műszaki oktatásnak a középiskoláktól az egyetemekig. Karitatív felajánlásainkkal segítünk a természeti katasztrófák okozta károk enyhítésében, a hátrányos helyzetű beteg gyermekek terápiás kezelésében.
A Grundfos South East Europe Kft. mára a hazai gazdasági és társadalmi élet meghatározó szereplőjévé vált.
 

Grundfos

162 termék

Termékek szűrése

    Találatok szűkítése
  • Kategória
    • Cikkcsoport
      Víz-Gáz-Fűtés
  • Ár