Információk

Rólunk

 

TÖRTÉNETÜNK

A Ferenczi Épületgépészeti Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú kiskereskedés, mely több mint 25 éve van jelen a piacon. Szakmai megoldást nyújtunk épületgépészeti és fürdőszobai területen, legyen szó fűtésről, hűtésről, hőszivattyúról vagy szaniter termékekről. 
Vásárlóinkat széles termékkínálattal várják szakképzett kollegáink, mind a 4 üzletünkben.

 

Ferenczi Épületgépészeti Kft.

 

MÉRFÖLDKÖVEK

 

Ferenczi Épületgépészeti Kft.

Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szakmai tanácsadás

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy stabil és megbízható tanácsadást nyújtunk Önnek. Hiszünk a folyamatos tanulásban, így kollegáinkat rendszeresen oktatjuk és fejlesztjük, hogy magas színvonalú megoldást nyújthassunk bármilyen felmerülő kérdés esetén.

Egyedi ajánlat készítése

Szakképzett kollegáink segítenek abban, hogy a leendő vásárlónk a lehető legjobb áron jusson hozzá a szükséges termékekhez. Kérjen tőlünk ajánlatot, melyben szívesen segítünk. 
 

Projektek kezelése

Legyen szó akár egy családi ház gépészeti kivitelezéséről vagy nagyobb beruházásról, ajánlatot készítünk, majd megfelelő partnerünknek továbbítjuk, akik biztos mérnöki szakértelemmel, szakmailag segítik a projekt megvalósulását.

Kivitelező szakember ajánlása 

Büszkék vagyunk rá, hogy az évek alatt számos szakembert tudhatunk a vásárlóink között. Előzetes felmérés után, kiemelt szakmai partnereinket ajánljuk az érdeklődőknek, szakterülettől függően.
 

Gépbérlés

Fontos szempont cégünk számára, hogy teljes gép és szerszám szortimentet tudjunk ajánlani a gépészeti kivitelezőknek, ezzel segítve a mindennapi munkavégzést. A bérelhető gépek minden szaküzletünkben elérhetőek, így az Önhöz vagy a munkavégzéshez közelebb eső üzletben átveheti a bérelni kívánt gépet. 
 

Szolgáltatások

WEBÁRUHÁZAINK

Végfelhasználóknak

A ferencziepuletgepeszet.hu webáruházban több mint 10.000 termék közül választhatja ki az Ön számára megfelelőt. Célunk, hogy minél szélesebb termékkínálattal rendelkezve, szakmai háttérrel segítsük és könnyítsük meg vásárlását. 
Ügyfélszolgálatunk a felmerülő kérdésekben készséggel nyújt segítséget, legyen szó rendelés módosításról vagy szakmai kérdésről.
 

Kivitelezőknek

Szerződött partnereink részére 2021-ben elindítottuk a kivitlezo.ferencziepuletgepeszet.hu weboldalunkat, melyen keresztül gyorsan és egyszerűen adhatják le rendelésüket. Célunk, hogy a sorban állási időt lerövidítsük, így a megadott időre összekészítve várja a partnerünket rendelése. 

Szolgáltatások

JÖVŐKÉPÜNK

A Ferenczi Épületgépészeti Kft. célja stabil, megbízható szakmai támogatást nyújtani mindazoknak, akik személyesen vagy online vásárolnak tőlünk.

Jövőnket szem előtt tartva fontos számunkra a fenntartható értékek védelme, a megújuló energiaforrások használatának előtérbe helyezése. Hisszük, hogy tudatos odafigyeléssel környezetünket a jövő számára is meg tudjuk őrizni és fenntartani.

 

Impresszum: 

Ferenczi Épületgépészeti Kft.
Székhely: 1038 Budapest, Szentendrei út 259-261.
Telephelyek:

  • 1038 Budapest, Szentendrei út 259-261.
  • 1028 Budapest, Hidegkúti út 138. 
  • 1094 Budapest, Haller utca 88.
  • 2143 Kistarcsa, Mester utca 5.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-920571
Adószám: 14802647-2-41
Telefonszám: 06 1 700 3500
E-mail: info@ferencziepuletgepeszet.hu
Bankszámlaszám: 10102093-05013603-00000002
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-87052/2015

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény szerinti visszaélés-bejelentés erre a linkre kattintva tehető meg.