Információk

 

GROHE Sensia Arena

bidé funkciós WC a tökéletes higiéniáért
Élje át a személyes higiénia új élményét a GROHE Sensia Arena bidé funkciós wc használatával és az egyedülálló öntisztító funkcióval. 


Üdvözöljük a személyi higiénia új dimenzójában

Mindkettő fejnek állítható a pozíciója, a sugárzott víz nyomása és hőmérséklete. Választhat masszázs és oszcilláló beállítás között, a meleg szárítást megelőzően. Új élmény a mindennapi rutinban kényelmi funkcióink mellett, mint például az automatikusan felnyíló WC ülőke és fedél. Maximális higiénia jegyében a WC csésze képes elnyelni a kellemetlen szagokat, HyperClean és AquaCeramics felülete pedig segít megakadályozni a vízkövesedést és száműzi a baktériumok 99,9%-kát. A karcsú, fali kialakítás modern fürdőszobát kölcsönöz otthonában, a sima, letisztult vonalak pedig nem hagynak helyet a szennyeződéseknek. Használja távirányítóval vagy mobilalkalmazással és hagyja, hogy a GROHE Sensia Arena forradalkmasítsa a napi rutint a fürdőszobájában.

A SkinClean technológia különféle vízsugár opciókat kínál A GROHE SkinClean technológia különféle tisztálkodást segítő vízsugarakat biztosít, beleértve az állítható hátsó vízsugarat, a külön Lady Shower vízsugarat, a tisztálkodás kiterjesztését szolgáló Oscillating Spray funkciót és a nyugtató hatású Massage Spray funkciót. A vízsugaraknál beállítható a víz hőmérséklete, nyomása és pozíciója, és minden szórófej könnyen kicserélhető a tökéletes higiénia érdekében.

Az Ön kényelmét szolgáló legjobb funkciók Az Ön kényelmét szolgáló legjobb funkciók. A személyes komfortot egy sor, jól átgondolt funkció biztosítja, hogy Ön mindig otthon érezhesse magát. A Sensia Arena a gyors és gyengéd szárítást szolgáló meleg levegős szárító funkciót és automatikus szagelszívó programot is tartalmaz, amely egyfajta levegőpajzsot képez a vécécsésze teteje körül, hogy a helyiség mindig friss illatú legyen. A szenzor által aktivált éjszakai világítás halvány fényt biztosít, hogy éjszaka is megtalálja az utat.

Minden idők legtisztább WC-je
A GROHE HygieneClean funkciók együttesen a világ legtisztább WC-jét eredményezik! A kétféle innovatív higiénikus bevonat együttes hatása tökéletesen tiszta kerámiát biztosít. A GROHE HyperClean egy rendkívül sima és tartós bevonat, amely ellenáll a baktériumok 99,9%-ának, míg az AquaCeramics borítás olyan ultra sima felületet képez, amely megakadályozza a lerakódást, és megkönnyíti a tisztítást. Innovatív öblítési dizájn a felülmúlhatatlan tisztítóerő érdekébenA GROHE WC-k az egyedi dizájnnak köszönhetően extra tisztítóerővel öblítenek. Az egyetlen vízforrás helyett a PowerFlush három vízkivezetéssel rendelkezik a csészében, ez olyan vízörvényt hoz létre, amely a csésze minden egyes centiméterét alaposan letisztítja. Ehhez társul még a perem nélküli WC kialakítás, ami azt jelenti, hogy nincsenek olyan rejtett zugok, ahol a szennyeződés elrejtőzhet, és ez a lehető leghatékonyabb öblítést kínálja a mindig tiszta vécécsésze érdekében.

A zuhany WC kétféle egyszerű módon kezelhető
A könnyen kezelhető módszerek segítségével egyszerűen kiválasztható a kívánt vízsugarat és a tisztálkodási opció. Használja az intuitív távirányítót a beállítások módosításához, vagy töltse le az okostelefon applikációt, és hozzon létre egy felhasználói profilt, ami azt jelenti, hogy a zuhany WC mindig megjegyzi a preferált személyes beállításait.Automatikusan nyit, zár és tisztít.

Kényelmet és kis karbantartási igényt garantálnak az automatikus funkciók – egy szenzor automatikusan felnyitja a fedelet, amikor Ön közeledik, használat után pedig lezárja azt; a szórófejek minden egyes használat előtt és után automatikusan megtisztításra kerülnek. Lehetőség van szenzor-vezérelt automatikus öblítési funkció hozzáadására (ez GROHE Sensia Arena automatikus öblítő csatlakoztató készletet, 46944000, igényel a Rapid SL szerelőrendszerhez, 39112001).

Termék megtekintése