Információk

Viega Prevista

öblítőtartály

 

Egy öblítőtartály, három féle alkalmazás, méretre szabott megoldások. A Viega Prevista három alkalmazási területen vethető be. Szárazépítésnél, falra történő szereléshez és könnyűszerkezetes falhoz a Prevista Dry, sínes szereléshez a Prevista Dry Plus és nedves építéshez pedig a Prevista Pure elem alkalmazható. A tartályok szerszám nélkül szerelhetők és kompatibilisek minden Viega Prevista nyomólappal.

öblítőtartály
öblítőtartály

Egyszerű összeszerelés A mozgó és kézzel szerelhető alkatrészek sárga színűek, így a szerelés magától értetődő.

öblítőtartály

Rugalmas öblítési mennyiség Víztakarékos öblítési mennyiség tetszőlegesen állítható. A kis öblítési mennyiség 2-4 liter víz használatára is beállítható, míg a nagy öblítésnél 3,5-7,5 liter közötti mennyiség állítható be.

öblítőtartály

Német minőség A legjobb kialakítás érdekében ipari formatervezők optimalizálták az új tartályt, mely Németországban készül.

 

Szerelje fel olyan gyorsan és rugalmasan, mint még soha

Minden Viega Prevista rendszer ugyanazt az öblítőtartályt tartalmazza, így előfalas rendszerét szupergyorsan összeállíthatja és beszerelheti.

Száraz építés - Prevista Dry

Viega Prevista

Állítható magasság
A Prevista Dry WC-elem állítható magasságú. Gyárilag 41 cm-es magassággal kerülnek kiszállításra és 6 cm-el akár 47 cm-es magasságig állíthatók.

Gyors szerelhetőség
A beépítést megelőző munkálatok után a Prevista Dry 2 szerszámmal szerelhető: vízmérték és 13-as kulcs. A szerszám nélkül szerelhető alkatrészek itt is sárgák.

Tesztelt biztonság
A hosszú élettartam biztosított: a maximális biztonság érdekében minden öblítőtartály tömítettségét és működését egyesével ellenőrzik.

Prevista Dry

Egyéni szerelés síneken - Prevista Dry Plus

Viega Prevista

A Prevista Dry előfalas rendszer sínekkel és összekötő idomokkal egészíthető ki. Az eredmény: Prevista Dry Plus egy rendszer, mely az egyediség és szerelési kényelem vonatkozásában új mértéket állít.
Ha egyedi fürdőszoba tervezésére kerül sor, akkor a Prevista Dry Plus segítségével az egyedi ügyféligények is megvalósíthatók a maximális tervezési szabadságért.

Nedves építés - Prevista Pure

A modern előfalas technika találkozása a bevált módszerekkel: A Prevista Pure rendszerrel és az új öblítőtartállyal egyéni, magas minőségű és hosszú élettartamú installációk valósíthatók meg a nedves építésben.

Viega Prevista

Rugalmasság és formatervezés
A Prevista Pure egyedi szerelésre kiválóan alkalmas. Két változat érhető el 820 mm és 1077 mm építési magassággal, melyek kompatibilisek minden Viega Prevista működtetőlappal.

Előszerelve
A belső szerkezet előszerelve érkezik.

Zajvédelem
A zajkibocsátás csökkentése érdekében a Viega Prevista Pure az épületben biztosítja a csendes öblítést.

Prevista Pure


 Viega Prevista

A fürdőszobák olyan sokoldalúak, mint az azokat használó emberek. A Viega minden igényt figyelembe véve tervezte működtetőlapjait. Kimagasló dizájn bármilyen előfal rendszerhez: A Viega Prevista működtetőlapjai minden fürdőszobában lehetővé teszik a modern és kényelmes lakótér kialakítását.

Viega Prevista

Visign for Style
A jó dizájn alapja a kiegyensúlyozott kontraszt. Ezért kapcsolja össze ez a klasszikus dizájn a kerek öblítőgombokat a téglalap alakú kerettel. A hajszálvékony lap, melynek vastagsága mindössze 8 mm, külön kérésre beépítőkerettel akár a csempével egy síkban is bármilyen kialakítású falba beilleszthető.

Még több nyomólap

Visign for More
Az új Visign működtetőlapok különböző anyagokból készülnek, az üvegen keresztül a kiváló minőségű műanyagig, a pácolt tölgyfa nyomólapon át a szálcsiszolt rozsdamentes acélig, melyek kombinálhatók az új, arany-réz és antracit színekkel.

Szerszám nélkül szerelhető
Az új Visign működtetőlapok szerszám nélkül felszerelhetők. Ezen felül kompatibilis minden új működtetőlap a Prevista öblítőtartállyal. A csempével egy szintbe építés ugyanúgy lehetséges, mint a tablettaadagoló felszerelése a kellemes WC-higiénia érdekében.

Hosszú életű komfort
A Prevista-hoz minden Viega Visign kézi működtetésű nyomólapot bővített tartós tesztnek vetnek alá, éppen ezért egy fürdőszoba teljes élettartama alatt szolgálnak.

Még több nyomólap

Viega Prevista

Okos megoldás - Visign for More 200 és Visign for Style 23 távműködtetők

Kezelje onnan a működtetőlapokat ahonnan Önnek a legkényelmesebb. A Visign nyomólapok nem csupán egyedi felületükkel, hanem elsősorban az e-mögött rejtőző intelligens technikával bűvölnek el mindenkit.

Viega Prevista

LED keret
Számos működtetőlap felszerelhető LED kerettel, amely segít tájékozódni a sötétben.

Érintésmentes működtetés A Visign for More 205 sensitive és a Visign for Style 25 sensitive nyomólapok a higiéniát magasabb fokra emelve érintésmentes működtetést garantálnak

Tisztítótabletta adagolórekesz A Viega adagolórekesz gondoskodik a folyamatos frissességről, WC golyók nélkül. A működtetőlapot csak fel kell hajtani és beledobni a tisztítótablettát, amely feloldódik.

Higiénia funkció A vízben elszaporodó baktériumok elkerülése érdekében meghatározott időnként a nyomólap elindítja a WC öblítését.


Viega Prevista

 

Viega Advantix Vario - A méretre szabható zuhanylefolyó

A Viega Advantix Vario padlóba építhető zuhanylefolyó erőssége az egyediségében rejlik. A lefolyó különösebb erőfeszítés nélkül milliméter pontosan méretre vágható, szükség esetén még akár meg is hosszabbítható. A zuhanylefolyóval 30-280 cm-es egyenes és sarokszerkezetes kivitelben 160 cm-es maximális gerinchosszúságú fektetések valósíthatók meg.

Három fektetési lehetőség
Az Advantix Vario zuhanylefolyó három változatban érhető el: egyenes formában, szabadon a helyiségben vagy közvetlen a fal mentén. Ezen kívül sarokban, L-alakban vagy a teljes zuhanyzót körül ölelve, U-alakban is telepíthető, ezekhez a változatokhoz további összekötő idomok fektethetők.

Biztonságos tömítési elgondolás
A tartós és a gyakorlatnak megfelelő szigetelés a padlószintű épített zuhanyozó legfontosabb műszaki része. Az Advantix Vario zuhanylefolyó esetében a szállítási terjedelem minden ehhez szükséges anyagot (pl. speciális ragasztót és tömítőszalagot) tartalmaz.

Viega Prevista

Felújítási munkákhoz

A Viega Advantix Vario zuhanylefolyó felújítási munkák esetén is tökéléletes választás. Erre a célra kifejezetten lapos lefolyóval rendelkező változat érhető el. A zuhanylefolyó és a fali lefolyó esetében a szerelési magasság mindössze 70 mm. A csekély magasság ellenére kellő vízzár magasság áll rendelkezésre a kellemetlen szagok elkerülése érdekében.

Öntisztító lefolyó

Az Advantix Vario zuhanylefolyó alaptest rendkívül könnyedén tisztítható. A járóléc egy mozdulattal kiemelhető, a folyóka belsejébe illesztett rács segít a szennyeződéseket összegyűjteni. Mivel a belső rács is kiszedhető, ezért percek alatt biztosíthatja a zavartalan vízelvezetést.

Még több Advantix Vario