Információk

Visszaküldési feltételek

Visszaküldési feltetelek

Online rendelés menete

Mennyi ideig lehet a termékeket visszaküldeni?

Az interneten történt megrendelés esetén a termék átvételét követő 14 napon belül van módja írásban jelezni az elállási igényt. A 14 napos elállási jog magánszemélyekre vonatkozik, cégként történő vásárlás esetén nem érvényesíthető. Az elállási igény jelzését követően 14 napon belül szükséges visszaküldeni a terméket.

 

Online rendelés menete

Milyen lehetőség van a visszaküldésre?

Visszaküldésre két lehetősége is van. Az egyik, hogy üzleteink valamelyikébe személyesen visszahozza a terméket a számlával és a kitöltött Visszaküldési nyomtatvánnyal együtt. A másik, hogy futárszolgálat vagy posta segítségével visszaküldi nekünk, a következő címre:


Ferenczi Épületgépészeti Kft.
2143 Kistarcsa
Mester u. 5.

 

Online rendelés menete

Meg kell-e őrizni az eredeti csomagolást?

Fontos, hogy csak eredeti csomagolásban, használatlan állapotban tudjuk visszavenni a terméket, így kérjük, hogy erre legyen kedves figyelni! Amennyiben futárszolgálattal küldi vissza a csomagot, úgy kérjük ügyeljen arra, hogy gondosan legyen becsomagolva és sértetlen állapotban jusson el hozzánk.

 

Online rendelés menete

Ki fogja fizetni a visszaküldést?

A termék visszaszállításával kapcsolatban felmerült költségek önt terhelik, tehát a termék visszaküldésének költségét önnek kell kifizetnie, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terheli önt. Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

 

Online rendelés menete

Visszajár-e a pénz, vagy csak levásárolható?

Természetesen a visszaküldött termék árát – minden jogos elállás esetén – teljes egészében visszafizetjük önnek, hacsak kifejezetten azt nem kéri, hogy egy másik termékre szeretné levásárolni azt.

 

Online rendelés menete

Mikor fogom visszakapni a pénzem?

Webshopunk a termékek árát a visszaküldött termék megérkezését követő maximum 14 napon belül visszafizeti a megadott bankszámlaszámra.

 

Online rendelés menete

Mi történik akkor, ha visszaküldtem, de nem jogos a visszaküldési igényem?

Amennyiben Ön az elállási jog gyakorlására jogszabályban biztosított 14 napos határidő lejártát követően vagy fogyasztónak nem minősülő vásárló esetében elállási jog hiányában vagy olyan terméket küld vissza, amely vonatkozásában az elállási jog kizárt, ebben az esetben a visszaküldött terméket nem áll módunkban visszavenni, a terméket a Szállítási díjszabásunk szerinti szállítási díj és 500 Ft/nap tárolási díj felszámítása mellett visszaküldjük az Ön részére. Amennyiben a termék visszaküldése sikertelen vagy bármely okból nem lehetséges, abban az esetben írásban felszólítjuk a termék 8 (nyolc) napon belüli elszállítására. Ha a felszólítás ellenére sem kerül sor a visszaküldött termék elszállításra, úgy – tekintettel arra, hogy annak máshol való elhelyezése számunkra aránytalan nehézséggel, illetve a költségek előlegezésével járna –Társaságunk a terméket értékesíti vagy megsemmisíti. A termék értékesítésből befolyt összeg ellenértéke Önt illeti meg, amelyből a termék őrzésével és tárolásával kapcsolatban felmerült költségek levonásra kerülnek.

 

Online rendelés menete

Mit kell tennem?

  1.  Töltse ki a Visszaküldési formanyomtatványt, melyet IDE KATTINTVA tud letölteni!
  2.  Küldje el részünkre a kitöltött Visszaküldési nyomtatványt email-ben az info@ferencziepuletgepeszet.hu címre.
  3. Gondosan csomagolja vissza a terméket és tegye a Visszaküldési nyomtatványt a termék mellé a csomagba!
  4. a. Keressen egy önnek szimpatikus futárcéget, akivel visszaküldi a terméket logisztikai raktárunkba, melynek címe: 

    2143 Kistarcsa, Mester u. 5.
    b. Hozza vissza személyesen üzleteink egyikébe.
  5. Várja meg, míg kollégáink átveszik a visszaküldött csomagot és elindítják a visszafizetést!