Információk

 

Az Ön igényei a Hansgrohe mércéje.
 

Napjainkban egyre jelentősebb szerepet játszik a fürdőszoba és a konyha, hiszen itt indítjuk és zárjuk le a napunkat. Fontos szerepet játszanak abban, hogy reggel lendületesen és frissen indítsuk a napot, este pedig ellazulva és relaxálva zárjuk le. Ezért a hansgrohe olyan iránymutató megoldásokat fejleszt, melyek nap mint nap újjá varázsolják és egyedülálló, feledhetetlen élménnyé teszik a vízzel való találkozást.

 

 

Több élvezet, nagyobb hatásfok
Pezsdítő: a kreatív zuhanytechnika kellemes légkört és élvezetes fürdést biztosít fürdőszobájában.


Környezetünk védelméért
A hansgrohe minden cselekedetét meghatározza a fenntarthatóság, valamint a környezet- és klímavédelem. Az EcoSmart csökkenti az átfolyást, így vizet és energiát takarít meg. A fenntartható élményért.


Gyors vízkőmentesítő funkció
A CO2-gyilkos: a Hansgrohe olyan innovatív termékeket fejleszt, melyek elősegítik az erőforrások kímélését és pénzt takarítanak meg..


Még több hely a csap alatt
Nem csak kézmosásra használja a csaptelepet? Több helyre van szüksége? Csaptelepeink kibővült körének köszönhetően számos magasság közül választhat 100 mm és 260 mm között.

 

 

Csaptelep
 

 

 

 

Hansgrohe Novus Loop család.
 

Modern csaptelepeket keres, melyek nem terhelik meg a pénztárcáját? A lágy formákból és letisztult vonalakból összeállított, elegáns dizájn kitűnően illeszkedik a legkülönfélébb fürdőszobákba. A precíz vonalvezetés és az egymásba átmenő formák harmonikus összjátéka érezhetően emeli a fürdőszoba értékét.

A praktikus QuickClean technológiának köszönhetően a vízkőlerakódások egy könnyed ujjmozdulattal egész egyszerűen ledörzsölhetők. A csaptelepek levegőztetője rugalmas szilikonlamellákkal rendelkezik. Így a csaptelepek nem csak tovább maradnak szépek, de élettartamuk is hosszabb.

A Novus Loop kádcsaptelep harmonikusan illeszkedik minden kézi- és fejzuhanyhoz. Az AirPower technológia nagy mennyiségű levegőt kever a vízhez. A lágy, fröcskölésmentes vízsugárhoz és a telt zuhanycseppekhez. A zuhany vízsugártárcsája nagy felületen levegőt szív be. Ez a szó legszorosabb értelmében felkavarja a beáramló vizet. A levegővel ily módon dúsított vízcseppek teltebbek, könnyebbek és lágyabbak. Ez pedig hatékony és fröccsenésmentes vízfelhasználást tesz lehetővé.

Alacsony víznyomás? A LowPressure technológiával felszerelt csaptelepek és zuhanyok akár már 0,2 bar víznyomástól alkalmazhatók.

Megnézem a termékeket

A hansgrohe élmény.
 

Élvezzék a hansgrohe Novus Loop esetében is a különböző technológiák előnyeit. Az Ecosmart és Airpower funkciók akár 60%os víz megtakarítást tesznek lehetővé.

A QuickClean megkönnyíti a takarítást, hiszen rugalmas szilikon gombok találhatók a csaptelepek levegőztetőjén és a zuhanyok vízsugár fúvókáin. Ez a szilikon egyszerű dörzsöléssel tisztítható..