Információk
GROHE Sensia Arena

 

GROHE Sensia Arena

bidé funkciós WC a tökéletes higiéniáért
Élje át a személyes higiénia új élményét a GROHE Sensia Arena bidé funkciós wc használatával és az egyedülálló öntisztító funkcióval. 


Üdvözöljük a személyi higiénia új dimenzójában

Mindkettő fejnek állítható a pozíciója, a sugárzott víz nyomása és hőmérséklete. Választhat masszázs és oszcilláló beállítás között, a meleg szárítást megelőzően. Új élmény a mindennapi rutinban kényelmi funkcióink mellett, mint például az automatikusan felnyíló WC ülőke és fedél. Maximális higiénia jegyében a WC csésze képes elnyelni a kellemetlen szagokat, HyperClean és AquaCeramics felülete pedig segít megakadályozni a vízkövesedést és száműzi a baktériumok 99,9%-kát. A karcsú, fali kialakítás modern fürdőszobát kölcsönöz otthonában, a sima, letisztult vonalak pedig nem hagynak helyet a szennyeződéseknek. Használja távirányítóval vagy mobilalkalmazással és hagyja, hogy a GROHE Sensia Arena forradalkmasítsa a napi rutint a fürdőszobájában.

A SkinClean technológia különféle vízsugár opciókat kínál A GROHE SkinClean technológia különféle tisztálkodást segítő vízsugarakat biztosít, beleértve az állítható hátsó vízsugarat, a külön Lady Shower vízsugarat, a tisztálkodás kiterjesztését szolgáló Oscillating Spray funkciót és a nyugtató hatású Massage Spray funkciót. A vízsugaraknál beállítható a víz hőmérséklete, nyomása és pozíciója, és minden szórófej könnyen kicserélhető a tökéletes higiénia érdekében.

Az Ön kényelmét szolgáló legjobb funkciók Az Ön kényelmét szolgáló legjobb funkciók. A személyes komfortot egy sor, jól átgondolt funkció biztosítja, hogy Ön mindig otthon érezhesse magát. A Sensia Arena a gyors és gyengéd szárítást szolgáló meleg levegős szárító funkciót és automatikus szagelszívó programot is tartalmaz, amely egyfajta levegőpajzsot képez a vécécsésze teteje körül, hogy a helyiség mindig friss illatú legyen. A szenzor által aktivált éjszakai világítás halvány fényt biztosít, hogy éjszaka is megtalálja az utat.

GROHE Sensia Arena

GROHE Sensia Arena

GROHE Sensia Arena

GROHE Sensia Arena

GROHE Sensia Arena

GROHE Sensia Arena

Minden idők legtisztább WC-je
A GROHE HygieneClean funkciók együttesen a világ legtisztább WC-jét eredményezik! A kétféle innovatív higiénikus bevonat együttes hatása tökéletesen tiszta kerámiát biztosít. A GROHE HyperClean egy rendkívül sima és tartós bevonat, amely ellenáll a baktériumok 99,9%-ának, míg az AquaCeramics borítás olyan ultra sima felületet képez, amely megakadályozza a lerakódást, és megkönnyíti a tisztítást. Innovatív öblítési dizájn a felülmúlhatatlan tisztítóerő érdekébenA GROHE WC-k az egyedi dizájnnak köszönhetően extra tisztítóerővel öblítenek. Az egyetlen vízforrás helyett a PowerFlush három vízkivezetéssel rendelkezik a csészében, ez olyan vízörvényt hoz létre, amely a csésze minden egyes centiméterét alaposan letisztítja. Ehhez társul még a perem nélküli WC kialakítás, ami azt jelenti, hogy nincsenek olyan rejtett zugok, ahol a szennyeződés elrejtőzhet, és ez a lehető leghatékonyabb öblítést kínálja a mindig tiszta vécécsésze érdekében.

A zuhany WC kétféle egyszerű módon kezelhető
A könnyen kezelhető módszerek segítségével egyszerűen kiválasztható a kívánt vízsugarat és a tisztálkodási opció. Használja az intuitív távirányítót a beállítások módosításához, vagy töltse le az okostelefon applikációt, és hozzon létre egy felhasználói profilt, ami azt jelenti, hogy a zuhany WC mindig megjegyzi a preferált személyes beállításait.Automatikusan nyit, zár és tisztít.

Kényelmet és kis karbantartási igényt garantálnak az automatikus funkciók – egy szenzor automatikusan felnyitja a fedelet, amikor Ön közeledik, használat után pedig lezárja azt; a szórófejek minden egyes használat előtt és után automatikusan megtisztításra kerülnek. Lehetőség van szenzor-vezérelt automatikus öblítési funkció hozzáadására (ez GROHE Sensia Arena automatikus öblítő csatlakoztató készletet, 46944000, igényel a Rapid SL szerelőrendszerhez, 39112001).

Termék megtekintése