Információk
Uponor Minitec

Fűtéskorszerűsítés akár 50%-os Otthonfelújítási támogatással
Teremtsen magának energiatakarékos otthont az Uponor Minitec padlófűtésrendszerrel. A 2021-re meghirdetett Otthonfelújítási támogatás igényelhető fűtés korszerűsítésére, de akár hűtés kialakítására is. Korszerűsítse otthonát a környezetbarát Uponor megoldásokkal.

Padlófűtésrendszer elsősorban felújításhoz
A mindössze 1,5 cm-es rendszervastagságú Uponor Minitec padlófűtés rendszer tökéletes megoldás építkezéshez és felújításhoz egyaránt. Felújításkor is van lehetőség padlófűtés kialakítására, erre kiváló az Uponor Minitec. A rendszer alkalmas társasházak, családi házak felújítására egyaránt.

Padlófűtés kialakítása esetén a padlóba épített rendszerek egyenletesen osztják el a hőt, és mindig kellemes hőérzetet biztosítanak, felszálló por nélkül. Mivel a padlófűtés csövekben áramló melegvíz közvetlenül a burkolatot, és ezen keresztül az emberi testet, illetve a padló feletti légrétegeket melegíti, ezért a hagyományos konvektoros vagy radiátoros fűtési rendszerekhez képest több fokkal alacsonyabb átlaghőmérséklet biztosításával is azonos hőérzetet lehet elérni. Ez a néhány fokos eltérés akár 15-20%-os energia-megtakarítást is jelenthet, ami a gázszámlán is egyértelműen jelentkezik.

Mit tud az Uponor Minitec?
alacsonyabb üzemeltetési költség a radiátoros vagy konvektoros fűtéshez képest

Gyorsan felmelegszik és rugalmasan követi a szabályozási igényeket

Könnyen vágható egyedi formára

Meglévő, szilárd burkolatra is telepíthető
 

Uponor Minitec

Építsen több mint 100 év tapasztalatára
Az Uponor céget 1918-ban alapították Finnországban. Globális szinten vezető helyet betöltő vállalat, mely felületfűtési és -hűtési, radiátoros, víz és távhőellátással kapcsolatos megoldásokban nyújt segítséget.
Termékei tiszta ivóvizet, valamint energiahatékony fűtést és hűtést biztosítanak a környezetvédelem és fenntartható fejlődés figyelembevételével.

Alkalmazási területek:

Padlófűtés és padlóhűtés
Nedves rendszerű padlófűtés
Lakossági és ipari megoldások
Kompatibilis aljzatkiegyenlítővel használandó

Kérjen egyedi árajánlatot tőlünk padlófűtés rendszerre

Uponor Minitec