search
menu Menü

Blog

100°C-os víz azonnal, a csapból.

100°C-os víz azonnal, a csapból.

INSTANT FORRALT VÍZ?

A vízforraláshoz egykor forraló edényre, vagy vízforralóra volt szükség, most azonban a forralt víz egyenesen a csaptelepből nyerhető ki. Az innovatív GROHE Red™ forraló rendszer három vagy hat liter vizet (a bojler méretétől függően) tart készen az azonnali felhasználásra.

GROHE ChildLock gyerekzár

A gyerekzár segítségével a Grohe amennyire lehet lecsökkenti a  100°C-os vízzel való forrázás veszélyét. A víz megengedéséhez a működtető kart először ki kell húzni, majd balra kell fordítani. A szerelvény gyermekbarát kialakítását független szervezet vizsgálta be és tanúsította.

GROHE CoolTouch® technológia

A GROHE CoolTouch® technológia olyan hatékonyan szigeteli a csaptelepet, hogy azt minden kockázat nélkül meg lehet érinteni. Még azok az apró ujjacskák is megérinthetik, melyek hébe-hóba olyan dolgokhoz nyúlnak, melyekhez nem volna szabad. A mérnökök megoldást találtak a gyermekek kíváncsiságára és a felnőttek feledékenységére.

GROHE Red® vízrendszerek

Engedjen azonnal 100 °C-os vizet közvetlenül a csapból, minden várakozás nélkül. A GROHE Red® kis helyen, kompakt módon, bármely standard mosogató alá elhelyezhető.

Duo és mono, illetve két különböző méretű kazán: 4 literes és 8 literes. A nagyobb Duo modell a szokásos konyhai csaptelepet váltja ki, segítségével forrásban lévő vizet engedhet a szokásos kevert víz mellett.


 


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák