Információk
Hansgrohe Novus

 

Az Ön igényei a Hansgrohe mércéje.
 

Napjainkban egyre jelentősebb szerepet játszik a fürdőszoba és a konyha, hiszen itt indítjuk és zárjuk le a napunkat. Fontos szerepet játszanak abban, hogy reggel lendületesen és frissen indítsuk a napot, este pedig ellazulva és relaxálva zárjuk le. Ezért a hansgrohe olyan iránymutató megoldásokat fejleszt, melyek nap mint nap újjá varázsolják és egyedülálló, feledhetetlen élménnyé teszik a vízzel való találkozást.

 

 

Hansgrohe
Hansgrohe

Több élvezet, nagyobb hatásfok
Pezsdítő: a kreatív zuhanytechnika kellemes légkört és élvezetes fürdést biztosít fürdőszobájában.


Hansgrohe

Környezetünk védelméért
A hansgrohe minden cselekedetét meghatározza a fenntarthatóság, valamint a környezet- és klímavédelem. Az EcoSmart csökkenti az átfolyást, így vizet és energiát takarít meg. A fenntartható élményért.


Hansgrohe

Gyors vízkőmentesítő funkció
A CO2-gyilkos: a Hansgrohe olyan innovatív termékeket fejleszt, melyek elősegítik az erőforrások kímélését és pénzt takarítanak meg..


Hansgrohe

Még több hely a csap alatt
Nem csak kézmosásra használja a csaptelepet? Több helyre van szüksége? Csaptelepeink kibővült körének köszönhetően számos magasság közül választhat 100 mm és 260 mm között.

 

 

Csaptelep
 

Hansgrohe

Hansgrohe

 

 

Hansgrohe

 

Hansgrohe Novus Loop család.
 

Modern csaptelepeket keres, melyek nem terhelik meg a pénztárcáját? A lágy formákból és letisztult vonalakból összeállított, elegáns dizájn kitűnően illeszkedik a legkülönfélébb fürdőszobákba. A precíz vonalvezetés és az egymásba átmenő formák harmonikus összjátéka érezhetően emeli a fürdőszoba értékét.

A praktikus QuickClean technológiának köszönhetően a vízkőlerakódások egy könnyed ujjmozdulattal egész egyszerűen ledörzsölhetők. A csaptelepek levegőztetője rugalmas szilikonlamellákkal rendelkezik. Így a csaptelepek nem csak tovább maradnak szépek, de élettartamuk is hosszabb.

A Novus Loop kádcsaptelep harmonikusan illeszkedik minden kézi- és fejzuhanyhoz. Az AirPower technológia nagy mennyiségű levegőt kever a vízhez. A lágy, fröcskölésmentes vízsugárhoz és a telt zuhanycseppekhez. A zuhany vízsugártárcsája nagy felületen levegőt szív be. Ez a szó legszorosabb értelmében felkavarja a beáramló vizet. A levegővel ily módon dúsított vízcseppek teltebbek, könnyebbek és lágyabbak. Ez pedig hatékony és fröccsenésmentes vízfelhasználást tesz lehetővé.

Alacsony víznyomás? A LowPressure technológiával felszerelt csaptelepek és zuhanyok akár már 0,2 bar víznyomástól alkalmazhatók.

Megnézem a termékeket

A hansgrohe élmény.
 

Hansgrohe

Élvezzék a hansgrohe Novus Loop esetében is a különböző technológiák előnyeit. Az Ecosmart és Airpower funkciók akár 60%os víz megtakarítást tesznek lehetővé.

Hansgrohe

Hansgrohe

A QuickClean megkönnyíti a takarítást, hiszen rugalmas szilikon gombok találhatók a csaptelepek levegőztetőjén és a zuhanyok vízsugár fúvókáin. Ez a szilikon egyszerű dörzsöléssel tisztítható..

Hansgrohe