search
menu Menü

Blog

5 érv a Zehnder Charleston radiátorok mellett

5 érv a Zehnder Charleston radiátorok mellett

1. Egyedi kialakítás

A Charleston radiátorok több mint 50 féle színben, bármilyen hosszúságban és akár 6000 mm-es magassággal is rendelhetőek. A tagok 25 mm vastag precíziós acélcsövekből állnak és különböző design szelepekkel is rendelhetőek. A radiátorok tagonként kaphatóak és teljes mértékben a vevő igényeinek megfelelően állítjuk össze a radiátort, éppen ezért elengedhetetlen a személyes konzultáció.

 

2.Biztonság

Minden Charleston radiátor lekerekített éllel rendelkezik, ezzel is nagyobb biztonságot nyújtva azokba az otthonokba, középületekbe ahol gyermekek is vannak.

 

3.Higiénia

Becslések szerint 400 millió ember allergiás ma a világon. Magyarországon a parlagfű-allergia mellett a másik leggyakoribb allergiás megbetegedés a  porallergia. A lemezradiátorok tagjain a por megül és nehezen tisztítható, ezzel szemben a Charleston radiátorok tökéletesen tisztíthatóak. A Zehnder bárány gyapjú tisztítókefe kialakításának köszönhetően befér a tagok közé és a megülepedett port összegyűjti.

 

4.Kiváló hőleadás

A lemezradiátoroknál a levegő felfelé és lefelé száll. A Charleston radiátorok a tagok kialakításának köszönhetően jobban átszellőznek, nagyobb a hőleadásuk, ezáltal kellemesebb a hőérzet is.

 

5.Könnyű és gyors beszerelés

A Zehnder Easy Fix csatlakozójának köszönhetően könnyű és gyors a radiátorok beszerelése. A termékek kartoncsomagolásban érkeznek, melyek a felszerelés után is védik a radiátort.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák