search
menu Menü

Blog

5 érv a szűrt víz fogyasztása mellett

5 érv a szűrt víz fogyasztása mellett

Magyarországon a vezetékes víz minőségét szigorúan ellenőrzik, azonban előfordulhat, hogy a régi vízvezetékcsövekből ólom, cink, réz kerül a vízbe, mely kellemetlen ízt kölcsönözhet a csapból kifolyó víznek. A vízélmény csökkenéséhez annak keménysége is nagyban hozzájárul, mely Magyarországon sok helyen kemény. A BWT szűrt víz használatával azonban a kellemetlen mellékízek megszüntethetőek, valamint a forró italok is sokkal ízletesebbek lesznek.

1.Egy felnőtt ember szervezetének a napi magnézium szükséglete 300 mg, melyet étkezés és folyadék bevitele útján juttathatunk be szervezetünknek. Napi 3 liter magnéziummal dúsított, szűrt víz fogyasztása fedezi a napi magnéziumbevétel 20%-át, mely segít erősíteni az immunrendszert valamint fokozza a szellemi tevékenységet.

2.  A forró italok, mint pl. a kávé, tea sokkal ízletesebbek lesznek a szűrt víznek köszönhetően, ugyanis a kellemetlen mellékízek a szűrési folyamat során megszűnnek.

3. A szűrt víz hosszútávon gazdaságosabb megoldást nyújt annál, mintha palackozott vizet vennénk. Ennek köszönhetően pedig környezetkímélő hatása is van, mert kevesebb lesz a műanyag a háztartásunkban.

4. A lakosság 75%-a magnéziumhiányban szenved. A rendszeres BWT víz fogyasztása segít a szükséges napi magnéziumszintet fenntartani és pótolni.

5. A kemény víz okozta vízkő hosszútávon tönkreteszi a háztartási gépeket, konyhai eszközöket. A szűrt víz használatával azonban meghosszabbíthatjuk háztartási eszközeink élettartamát, hiszen így meggátoljuk a vízkő kialakulását. Ennek köszönhetően kevesebbet kell tisztítani, illetve szervizbe vinni őket. Szűrt víz használható vasaláshoz, vízforraláshoz, kávéfőzéshez is.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák