search
menu Menü

Blog

A Design radiátorok új dimenziója

A Design radiátorok új dimenziója

Eddig a radiátorra úgy tekintettünk, mint a helyiség olyan elemére, melynek be kell olvadnia a környezetébe. Mára azonban nemcsak mint funkcionális tárgyként, hanem design elemként is szolgálnak. A modern elemek egyre nagyobb teret kapnak a lakberendezés területén. Az új, akár formabontó design radiátorok lakásdekorációs elemmé változtatják át a fűtőtest fogalmát. Ismerje meg a radiátorok új dimenzióját! Stílus és innováció, megbízhatóság és elegancia – mindez egy radiátorba zárva.
INNOVATÍV DIMENZIÓK

Ma már egyre elterjedtebb, hogy multifunkcionális tárggyá változtatják át a fűtőtesteket az emberek az otthonukban, mellyel egy új, innovatív és merész dimenziót nyitnak meg maguk előtt.
Weboldalunkon közel 200 design radiátor közül választhat. Egyedi és hétköznapi, mégis rengeteg design elemmel találkozhat legyen az fürdőszobai, nappali vagy törölközőszárító radiátor.
SZÉPSÉG, HASZNÁLHATÓSÁG, MINŐSÉG

Egy olyan forma és színvilágot mutatunk be, amely mára mindenki számára elérhető közelségebe érkezett. Ezek az igényesen tervezett design radiátorok használhatóságot és szépséget visznek a hétköznapi világba.
A legmodernebb gyártási technikáknak köszönhetően a termékek átlagon felüli minőséget nyújtanak. Minden egyes elem szigorú minőséggyártási ellenőrzés alá kerül, ezzel is garantálva a hosszantartó, prémium minőséget.

FÜRDŐSZOBAI RADIÁTOROK
A Lazzarini fürdőszobai radiátorok kettős funkciót látnak el. Törölközőszárító radiátorként a hőt is temperálják, valamint design elemként is szolgálnak. Legyen cső vagy lapradiátor, fehér vagy króm színű, esztétikus és elegáns megoldást nyújtanak minden fürdőszobába.
SZOBAI RADIÁTOROK

Legyen nappali vagy hálószoba, a Lazzarini radiátorok között biztosan talál olyant, mely az adott helység berendezéséhez, stílusához tökéletes illik. Hagyja, hogy a lazzarini stílust és egyediséget vigyen a hétköznapjaiba, és különlegessé varázsoljon bármilyen szobát.

Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák