search
menu Menü

Blog

ACO Solid résfolyóka

ACO Solid résfolyóka

ACO Solid résfolyóka a láthatatlan vízelvezető

A legeredetibb és legmodernebb megoldás épített zuhanyzóhoz, az ACO SOLID résfolyóka nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik.

Az ACO elkötelezte magát a kiemelkedő minőségű rozsdamentes termékek gyártása mellett, hogy kizárólag hosszú élettartamú, maximális higiéniát biztosító és egyszerűen beépíthető fürdőszobai vízelvezetőket fejlesszen. A magyarországi bevezetés óta eltelt 10 év, és az ez idő alatt beépített több, mint 30.000 zuhanyfolyóka visszaigazolta a termékek kiváló minőségét és megbízható működését.

A zuhanyfolyóka kompakt gyári kialakítása garantálja a kockázatmentes beépítést és működést.

Öntsünk tiszta vizet a lefolyóba… Hogyan válasszunk a hazai piacon kapható eltérő minőségű zuhanyfolyókák közül?

  • a termék rozsdamentes anyaga meghatározza annak ellenálló képességét, tisztán tarthatóságát, élettartamát
  • a zuhanyfolyóka kompakt gyári kialakítása garantálja a kockázatmentes beépítést és működést, míg az utólag összeszerelendő, az anyag sérülését kockáztató helyszíni vágás, támasztó lábak és szigetelő gallér felszerelése növeli az esélyét a felület és az illesztések tökéletlenségének
  • a termék ellenértéke legtöbbször a termék minőségét tükrözi, megbízhatóságot nyújtva ezzel a tökéletes működés érdekében

kompakt gyári kialakításnak köszönhetően az ACO Solid résfolyókát a beépítés előtt nem szükséges előszerelni, szabni vagy arra szigetelő peremet ragasztani, így a beépítési útmutatóval és kisegítő tartozékkal egyértelmű annak beépítése.

A széles méretválasztékból a megfelelő hosszúságot kiválasztva:

  1. a zuhanyfolyókát a beépítés helyére kell illeszteni
  2. majd a szintező lábak segítségével az aljzathoz rögzíteni
  3. és a szükséges magasságra beszintezni.

Az ACO Solid résfolyókát ezt követően csatlakoztatni kell a lefolyócsonkhoz, majd következhet az aljzat feltöltése, a kenhető szigetelés felhordása az aljzatra, és a folyóka szigetelő peremére, végül pedig a burkolás.
Fal melletti (max.10 cm) beépítés esetén elegendő 1-1,5% lejtést kialakítani a folyóka irányába. A zuhanyterület közepére vagy az ajtóba való beépítés esetén két irányból, a folyóka felé kell a megfelelő mértékű lejtést kiépíteni. A burkolás befejeztével a fürdőszoba stílusához kiválasztott felsőrészt , a megfelelő magasságú szintezőláb felhasználásával a burkolat magasságához tudjuk illeszteni. Legyen a burkolat kerámia, természetes kő, üveg vagy akár fa, az ACO Solid résfolyóka tökéletesen belesimul a padlóba, ami akadálymentes, homogén felületet eredményez.

Felhasználási területek:

Fürdőszobák, fürdő –és wellness létesítmények

Termékelőnyök

– Keskeny felsőrész

Összesen 34 mm látható felsőrész, mindössze 20 mm folyóka réssel

Szimpla és dupla rozsdamentes felsőrész, 4 különböző méretű szintező lábbal a burkolat vastagságának megfelelően

– Minimális beépítési magasság

Mindössze 55mm beépítési magassággal, az ACO SOLID a kézenfekvő megoldás fürdőszoba felújításnál.

További választható beépítési magasságok (64, 80mm) lehetőséget adnak ezen megoldás igénybevételére, mind új építésnél, mind pedig felújításnál.

– Hatékony vízelvezetési kapacitás

A keskeny folyókarés ellenére kiemelkedően magas a vízelvezetési kapacitása, akár 0,65 l/s (2 mm fal melletti víztorlódással, DN40 kivezetéssel)

– Széles méretválaszték

Az új ACO SOLID zuhanyfolyóka készletről elérhető standard méretei; 700800, 900, 1000, 1200, 1500 mm

– Egyszerű beépítés


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák