search
menu Menü

Blog

Ariston hőszivattyús vízmelegítő

Ariston hőszivattyús vízmelegítő

Rendkívüli megtakarítás- ne költsön feleslegesen

Az új és exkluzív Hybrid Intellifence hatékonyan hangolja össze az elektromos és megújuló –  hőszivattyús – energiát az Ön szokásainak figyelembe vételével, s ezáltal 50%-kal nagyobb energia-megtakarítást biztosít, mint a legnagyobb hatásfokú, B osztályú elektromos vízmelegítő.

Lydos Hybrid a legelső hibrid technológiájú, “A” energiaosztályú elektromos vízmelegítő. Folyamatos komfort

Több mint 80 éve vagyunk jelen azon családok otthonaiban, akik az Aristont – és ezzel együtt a részletek iránti szenvedélyes elkötelezettséget és figyelmet – választják.
Ez a forrása azon belső késztetésünknek, hogy folyamatosan fejlődjünk és új utakra lépjünk a fenntartható és intelligens komfortot jelentő jövő irányában.
Mivel hiszünk az általunk biztosított állandó minőségbena korszerű teljesítményben és az Olasz stílusban, napi szinten képesek vagyunk emelni az élet minőségét.

/ Napjainkban
Az Ariston világszerte  vezető szerepet tölt be a hőkomforttal kapcsolatos berendezések piacán – több, mint 150 országban van jelen.

/ az 1960-as és 1980-as évek között
Az Ariston márkanév bevezetése kerül és elkezdődik az elektromos vízmelegítők gyártása. A 80-as évek során az Ariston megerősíti vezető szerepét a vízmelegítők piacán, és megkezdődik a kazánok gyártása.

/ 1930-as évek
Aristide Merloni megalapítja az Industrie Merloni nevű vállalatot Olaszország Marche régiójában, és mérlegek gyártásába kezd.

Hibrid technológia
Kétszeres energiaforrás egyszerre

Az exkluzív hibrid technológia két energiaforrás – elektromos és a hőszivattyús, megújuló energia – együttes használata révén rendkívüli hatásfokkal működik.

Elektromos energiaforrás
Az elektromos fűtőrész – a zománcozott fűtőelem és a nagy ellenállású tartály révén – elősegíti a melegvíz előállítását, amikor gyors vízmelegítésre van szükség.

A magas hatásfokú hőszivattyús, megújuló energiaforrás
A hőszivattyú a környezeti levegőből vonja ki a hőt, és egy termodinamikai ciklus segítségével adja át a hőt a melegítendő közegnek, jelen esetben a használati melegvízek.

Az okos Hibrid I-MEMORY a hibrid technológia teljes vezérlésére.

Az innovatív I-Memory szoftver – az Ön szokásaiból tanulva- hatékonyan kezeli a hibrid technológiát, s mindenkor a legmegfelelőbb megoldást választja ki az elektromos és a megújuló, hőszivattyús energiaforrás közül.

/ Kiegyensúlyozottan hangolja össze a hibrid technológia az elektromos fűtőelem és a hőszivattyú teljesítményét.

/ Mindig biztosítja a meleg vizet, amelyre Önnek szüksége van, amikor csak szüksége van rá – eközben pedig – négyheti időtartamban – megjegyzi a melegvíz- felhasználást, és időről időre beállítja az Ön szokásai szerint.

A kényelem felsőfoka gyors és egyszerű melegvíz-szolgáltatás, amely minden igényt kielégít.

A készülék 15%-kal gyorsabban biztosítja az első zuhanyzáshoz szükséges melegvíz-ellátást, mint más, hagyományos elektromos vízmelegítők. Amikor az első zuhany rendelkezésre áll, a készülék értesítést küld. A vízmelegítést még inkább felgyorsíthatja a Boost funkció aktiválásával.

Élvonalbeli dizájn a könnyű rögzítéshez és a rejtett bekötéshez. az olaszos stílus és a felhasználóbarát kialakítás élvonalbeli interfésszel egészül ki. A készülék felépítése, esztétikája és technológiája szabadalmaztatás alatt áll.

/Nincs szükség semmiféle extra műveletre: a készülék fittingjei és csövei kompatibilisek az ugyanolyan teljesítményű szabványos elektromos vízmelegítők szerelékeivel.
/Leszerelhető 6,3 literes tartály a kondenzátumhoz (kb. 7 napi melegvíz-felhasználásához), amennyiben a fix kondenzvíz-elvezető cső telepítése nem lehetséges.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák