search
menu Menü

Blog

BWT AQA Perla Bio

BWT AQA Perla Bio

A kemény víz okozta vízkő lerakódások miatt a háztartási készülékek élettartama megrövidülhet, a kapcsolódó szerviz költségek megnövekedhetnek. A BWT AQA Perla vízlágyító készülékei tartós megoldást jelenthetnek a vízkő okozta problémák elkerülésére. Védje meg Ön is mosógépét, bojlerét, kazánját, mosogatógépét az idő előtti vízkő okozta meghibásodástól BWT lágy vízzel!

Élvezze ki a lágy víz okozta előnyöket és kényelmét.

A BWT AQA Perla Bio gépek már több mint 20 éve gondoskodnak hazánkban a háztartások lágyvíz ellátásáról, mely mára a kiforrt tervezőmunkának köszönhetően Magyarország egyik legnépszerűbb darabja.
TERMÉKELŐNYÖK
Beépített gyantaágy fertőtlenítés (Bio) funkció: A vízlágyító berendezés minden regenerálásnál automatikusan fertőtleníti a gyantatöltetet, így biztosítva a higiénikus közeget.
Smart Metering regenerálási rendszer: A rendszernek köszönhetően gazdaságosan működik, takarékos só- és öblítővíz felhasználással. Sófelesleg nélkül dolgozik és környezetbarát üzemeltetés jellemzi. Így biztosítja az alacsony üzemeltetési költséget.
Beépített akkumulátor: Áramszünet esetén a berendezés akár 4 napon keresztül is képes megőrizni a beállított programot és értékeket.
Kényszer regenerálási funkció: elutazott otthonról? 72 óránként, ha a berendezés nem érzékel vízfolyást, gyors, automatikus átöblítést indít el, a higiénia fenntartása érdekében.
ÚJDONSÁG: 2019. májusától elérhetőek az új generációs a AQA PERLA BIO C típusú vízlágyító berendezések, amelyek Bluetooth-on keresztül csatlakoznak a vízlágyító berendezéshez. Az applikáción keresztül nyomon követhető a vízfogyasztás, és a gépben levő só mennyisége.
A BWT AQA Perla Bio berendezés három méretben kapható:
2 fős háztartások részére, közepes vízkeménység esetén az AQA perla BIO 25-ös gépet ajánljuk.
3-4 fős háztartások részére, közepes vízkeménység esetén az AQA perla BIO 50-es gépet ajánljuk.
4-5 fős háztartások részére, kemény víz esetén az AQA perla BIO 75-ös gépet ajánljuk.
.
Az AQA perla BIO 25/50/75 típusú vízlágyító berendezés mennyiségvezérelt. A beépített bekeverő szelep segítségével a kilépő víz keménysége pontosan beállítható. A vízlágyító – BIO funkciónak köszönhetően – a gyantaágy fertőtlenítést tartalmaz, így kiváló megoldás családi házak központi vízkőmentesítéséhez, hiszen a beépített BIO-cella regeneráláskor automatikusan lefertőtleníti a gyantát, ezzel biztosítva a higiénikus környezetet. További biztonságot jelent, hogy amennyiben a berendezés nem érzékel átfolyást, 72 óra után friss vízzel átöblíti a gyantatöltetet.

Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák