search
menu Menü

Blog

CSAPTELEPEK KÖZÉPÜLETEK SZÁMÁRA

CSAPTELEPEK KÖZÉPÜLETEK SZÁMÁRA

A nyilvános létesítmények fürdőszobái esetében eredendő követelmény a szerelvények tartóssága és a külső hatásokkal szembeni maximális ellenállása, hogy fenntartsák a legmagasabb színvonalú higiéniát és megfeleljenek az adott normáknak. Az alkarral működtethető Medico széria hosszúkás fogantyújával eleget tesz a korházi, klinikai, orvosi követelményeknek.

A Sirocco Sensor mosdócsaptelepek kifogástalan kialakításuk folytán legfeljebb 5 lit/perc vízfogyasztással működnek, emellett dizájnjuk is kifogástalan. Tökéletes választás még a Presstige széria nyomógombos önelzáró csaptelepei és szabályozható átfolyásidőzítővel rendelkező öblítőszelepei.

A közintézményi szaniterszerelvények tekintetében szigorúak a szabályozások, olyan irányelvek alapján gyártjuk azokat, hogy minden szempontból megfeleljenek a LEED és BREEAM épületminősítő rendszerek szigorú kritériumainak, maximális víz- és energiatakarékosság mellett tudjanak működni.

• Agion forradalmi Ag+ ion felszabadító technológia
• Alesta® antimikrobiális bevonat
• speciális orvosi kezelőkar
• egyedülállóan hatékony védelem a mikrobák, baktériumok, gombák, penész és vírusok kialakulása, valamint elszaporodása ellen


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák