search
menu Menü

Blog

ELECTROLUX BEAM központi porszívó

ELECTROLUX BEAM központi porszívó

A központi porszívó rendszer három elemből épül fel: egy általában háztartási helyiségben elhelyezett központi porszívóból, az aljzatba süllyesztett csőhálózatból és a lakótérben található falicsatlakozókból. A takarítás egy könnyen kezelhető gégecsővel történik, amelyet a falicsatlakozóba kell csatlakoztatni. A beszívott por a csőrendszeren át a központi porszívó szűrőrendszerébe kerül. Itt a ciklonikus porleválasztás következtében a nagyobb porszemcsék a porgyűjtő tartályba kerülnek, míg az asztmatikus panaszokat okozó poratkák, mikroorganizmusok a gép közelében elhelyezett kifújó nyíláson keresztül a szabadba távoznak, tökéletes higiéniát biztosítva ezzel a lakótérben.

Az Electrolux-BEAM 1957 óta világelső a központi porszívó gyártásban és értékesítésben. Piacvezetőként mindig elsőként vezeti be a legújabb technológiákat és fejlesztéseket. Az Electrolux-BEAM MUNDO ideális választás mindazok számára, akik egy erős központi porszívó teljesítményét kívánják ötvözni egy költség hatékony készülék kompakt jellegével. Az új Flow-Thru motorral felszerelt készülékeknél a hatékony porszívózást kiváló szűrési mutatókkal kombinálták. A csendes működés érdekében a motorházat hangszigetelik. A MUNDO gépcsalád rugalmasságot biztosít, hisz mindenki igényei szerint eldöntheti, hogy a porzsák nélküli ciklonikus szűrőrendszert vagy a hagyományos papírzsákos változatot használja. Mindkét választás esetén használója biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott. Átgondolt tervezésen alapuló innováció eredményként született meg az új BEAM generáció, ami a Platinum nevet kapta. A tervezők a hosszú élettartam és tartósság mellett a fogyasztók elvárásait szem előtt tartva alkották meg a központi porszívózás legjobbját az Electrolux-BEAM Platinum-ot. A porszívógépek a legalacsonyabb energiafelhasználás mellett szívóerőben is az élen járnak, valamint megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Új erősebb motorok biztosítják a végfelhasználóknak a tökéletes tisztaságot és a tiszta levegőt az otthonaikban.

Hova építhető be központi porszívó rendszer?
Más rendszerekkel ellentétben, a T-MARKT BEAM központi porszívó rendszere nemcsak kertes házakba, hanem lakótelepi lakásokba is beépíthető! A központi porszívó fő egysége elhelyezhető az erkélyre vagy akár a lakótérbe is. A legfontosabb dolog központi porszívó beépítésénél, hogy a beszívott levegőt (és vele együtt az allergéneket is) a szabadba lehessen vezetni. Amennyiben a központi porszívó a lakótéren belül kerül elhelyezésre, előnyös, hogy a gépet nem kell az időjárás viszontagságaitól védeni, viszont a gép zaja hallatszani fog. Amennyiben lakótéren kívül kerül elhelyezésre a központi porszívó fő egysége, csendes lesz a működtetés, azonban a csapadék elleni védelemről gondoskodni kell. Erre a legjobb megoldás a gép méreteinek figyelembe vételével készített tároló szekrény. Egy másik, forradalmian új lehetőség a már kész (panel)lakásokba, társasházakba, irodákba és egyéb kész helyiségekbe kifejlesztett fali porszívó.?
?
Éljen tiszta, csendes, por- és atkamentes környezetben!


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák