search
menu Menü

Blog

Geberit DELTA WC nyomólapok

Geberit DELTA WC nyomólapok

Geberit működtető lapok

Mivel minden fürdőszoba különböző, a Geberit a designlehetőségek széles tárházát kínálja, hogy biztosítsa, hogy Ön mindenképp megtalálja azt a működtetőlapot, amely leginkább illik álmai fürdőszobájába – és amely minden esetben tökéletes megmunkálású, készüljön akár üvegből, rozsdamentes acélból vagy műanyagból, működjön akár kétmennyiséges vagy stop-and-go öblítés-működtetéssel, akár érintésmentesen vagy nyomógombbal vezérelhető öblítéssel.

Nyomólapok a WC-öblítés működtetéséhez

A Geberit működtetőlapok nem csak egyszerűen jól néznek ki – sokoldalú funkcióik miatt, mint amilyen a Sigma40 esetében a beépített szagelszívó egység, szintén nyerő választásnak számítanak. Három különböző öblítőrendszer kapható, alkalmazkodva a legkülönfélébb szerelési helyzetekhez és a legkülönlegesebb szerkezeti kívánalmakhoz: ezek a Sigma, az Omega és a Delta öblítőrendszerek.

Innovatív funkciók

A Geberit nyomólapok egyszerre biztosítanak higiénikus és kényelmes működést fürdőszobájában: érintésmentes öblítésvezérlés, vízkezelő tabletta bedobónyílás, beépített szagelszívás, elegáns formák és színek, falba süllyeszthető kivitel.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák