search
menu Menü

Blog

Geberit vizelde

Geberit vizelde

Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű termékválasztékkal a vizeldék megtervezése, beépítése és karbantartása lényegesen egyszerűbbé válik.

Rugalmasan alakítható részletek Egységes design

A Geberit vizelderendszernek a legapróbb részletekre kiterjedően minden komponense gondosan megtervezett és összehangolt, biztosítva ezzel a minimális vízfogyasztást. Mindez a higiénia veszélyeztetése nélkül.

Okosan szervizelhető
A karbantartási munkák során óriási előny, hogy valamennyi működési egység a kerámia eltávolítása nélkül egyszerűen hozzáférhető.Közvetlen hozzáférés a vízelvezető rendszerhez: a szifon fentről könnyen elérhető, így a karbantartás és a tisztítás gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Gyors hozzáférés: a szórófej elérhető elöről, ami lényegesen megkönnyíti a tisztítást vagy a cserét. Ez időt és pénz takarít meg.

Víztakarékos koncepció A precízen megtervezett szórófej pontosan a kerámia ötletes belső geometriájához illeszkedik. Így akár 0,5 liter vízzel is elérhető az optimális öblítés. Egyedileg beállítható öblítési programokkal, mint pl. az intelligens intervallum- öblítéssel még alacsonyabb vízfogyasztás valósítható meg.

Nincsenek rejtett szennyeződések A perem nélküli kerámiák megkönnyítik a tisztítást, ezáltal hozzájárulnak a higiéniai körülmények javításához és megakadályozzák a kellemetlen szagok előfordulását.

Elszívó vagy hibrid szifon Amíg az elszívó szifont hagyományos öblítési mennyiségre tervezték, addig a hibrid szifon minimális vízmennyiség, illetve vízmentes működés esetén is teljes mértékben ellátja feladatát. Az egységesen kialakított csatlakozásoknak köszönhetően az üzemmód bármikor egy másikra módosítható

Ökológiailag fenntartható Az alacsony erőforrás-felhasználás nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy támogatva a fenntartható építés magas minőségi követelményeit és szigorú előírásait, optimalizálja az építési technológia környezetre gyakorolt hatását.

Intelligens design
Az integrált vizeldevezérlés esztétikus megjelenéséhez rendkívül könnyű karbantarthatóság is társul. Emellett a különböző építési helyzetekre és az energiaellátásra vonatkozó követelményekkel szemben meglehetősen nagy rugalmasságot biztosít.

Három választható opció A vezérlőegység igény szerint, illetve az építési adottságoktól függően hálózatról, elemről, valamint egy integrált generátornak köszönhetően önállóan is működtethető. A rendszer később elemmel vagy önálló áramellátással történő működtetésre bármikor átalakítható.

100%-ban fenntartható Az önálló áramellátáshoz szükséges villamos energiát a generátor az öblítéskor lefolyó vízáram hasznosításával maga termeli.

Egyszerű karbantartás A komplett vezérlőegység a vezérlés mellett a tápegységet és a mágnesszelepet is tartalmazza. Így a szervizelési munkálatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők.

Visszafogott design A vizelde vezérlőegysége szinte láthatatlanul helyezkedik el a kerámia alatt.

 

 


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák