search
menu Menü

Blog

Grohe Euphoria zuhanyrendszer akár 40% kedvezménnyel

Grohe Euphoria zuhanyrendszer

Gohe Euphoria 260 termosztátos zuhanyrendszer formatervezési stílust és kiváló teljesítményt biztosít minden fürdőszobának. A rendszer ezenfelül a legkorszerűbb GROHE technológiával is el van látva. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és a GROHE TurboStat® funkcióval a víz olyan marad, amilyennek szereti, még ha a vízellátás ingadozik is közben. A GROHE EcoJoy® funkció csökkenti a vízfogyasztást, mégis tökéletes zuhanyozási élményt garantál. A könnyen használható SafeStop funkció 38°C-ra korlátozza a vízhőmérsékletet, aminek köszönhetően a gyermekek nagyobb szabadságot élvezhetnek a fürdőszobában, és amit a felnőttek magasabbra állíthatnak. A GROHE DreamSpray® funkció garantálja, hogy minden egyes fúvókából egyenletes vízsugár folyjon, ami tökéletes az Euphoria 260 mm-es fejzuhany megnyugtató Rain Spray vízsugara számára A fejzuhany karja akár 180°-ban is elforgatható a még nagyobb flexibilitás érdekében. Az Euphoria 110 mm-es Massage kézizuhany háromféle szórásmintával rendelkezik, hogy mindig az Ön hangulatához igazodhasson: a megnyugtató Rain Spray vízsugár, az öko-barát SmartRain Spray vízsugár és az élénkítő Massage Spray vízsugár. Az AquaDimmer funkció lehetővé teszi a vízmennyiség könnyed szabályozását, valamint a vízáram irányítását a fejzuhany és a kézizuhany között. A praktikus SpeedClean szilikon fúvókáknak köszönhetően könnyen letisztítható a szennyeződés és a vízkő! A több rétegű, karcolásálló GROHE StarLight® krómfelület csillogása évekig megmarad, és mert az Inner WaterGuide funkció megakadályozza, hogy a zuhany felülete felforrósodjon.

 

GROHE TurboStat® – mindig megfelelő és állandó vízhőmérséklet Nincs többé hirtelen hőmérsékletingadozás. A GROHE TurboStat® termosztát technológiával állítsa be a kívánt hőmérséklet, majd élvezze a tökéletes kényelmet annak tudatában, hogy a víz hőmérséklete a víznyomás ingadozásaitól függetlenül sohasem fog hirtelen felmelegedni vagy lehűlni. SafeStop – családbarát védelem a forrázás ellen Könnyen használható biztonsági funkció, amely megkímél a forrázástól. Ez az egyszerűen használható biztonsági funkció úgy állítja be a vízhőmérsékletet, hogy az ne emelkedjen 38°C fölé, hogy a gyermekek önállóan is használhassák a fürdőszobát. A maximum hőmérséklet a felnőttek igénye szerint könnyen növelhető.

GROHE EcoJoy® – csökkentse víz és energiafogyasztását
Nagyon okos megoldás, hogy a csap belső technológiájának köszönhetően a csap minden kinyitásakor teljes vízsugár jön a csapból. Spóroljon a vízzel a komfortérzet csökkentése nélkül

GROHE DreamSpray® – optimálisan kialakított fúvókák, tökéletes szórásminták A GROHE DreamSpray® tökéletes élménnyé varázsolja a mindennapi zuhanyzást. A DreamSpray® optimális vízsugarat garantál minden fúvókából, a kiválasztott szórásmintától függetlenül, ami tökéletesen kényelmes és élvezetes zuhanyzási élményt garantál.

Rain Spray – nyári zápor szerű zuhany Lazítson a különleges Rain Spray szórásminta alatt. Engedje, hogy a lágy nyári zápor érzése a bőrén elűzzön minden stresszt és feszültséget, és felfrissítse a testét, minden tekintetben. A GROHE Rain Spray szórásminta a víz természetes élvezetét hozza a fürdőszobába.

Frissítő SmartRain Spray alacsonyabb vízfogyasztással Kényeztesse az érzékeit, miközben vizet takarít meg a GROHE csökkentett vízáramlású zuhanyozási opcióval. A SmartRain Spray semmi máshoz nem fogható zuhanyozási élmény – képzelje el a meleg nyári zápor érzését, közben tudva azt, hogy a kisebb vízárammal csökkenti a vízfogyasztást, és ezzel óvja a Föld drága erőforrásait. Zuhanyozás közben ötvözze a fürdőszobai luxust A környezettudatos teljesítménnyel.

Massage Spray – élvezze a masszírozást zuhanyozás közben Élvezze a rendkívül élénkítő zuhanyozást a GROHE Massage Spray beállítással. A luxus zuhanyozási élmény érdekében a GROHE Massage Spray beállítás ritmikus pulzálásra állítja be a vízáramot, ami elűzi a fej, a nyak és a vállak feszültségét. Tökéletes a napkezdéshez – vagy akár lefekvés előtt.

Spray Dimmer – akár 40%-kal kevesebb vízfogyasztás Állítsa át az áramlási sebességet, hogy spórolhasson a vízzel. A Spray Dimmer funkció a zuhanyfej SmartRain módjánál lehetővé teszi a víz áramlási sebességének akár 40%-kal való csökkentését. Élje át a GROHE segítségével fürdőszobájában a luxus zuhanyzás élményét, szem előtt tartva a környezettudatos életmódot

Comfort Zone: nagyobb mozgástér – kényelmesebb zuhany Tegye még kényelmesebbé és flexibilisebbé a zuhanyozást a Comfort Zone zuhanykarral. A félkörben elforgatható Comfort Zone zuhanykarnak és az extra nagy mozgástérnek köszönhetően ott élvezheti a zuhanyozást, ahol szeretné, a zuhany alatt vagy a kádban, még akkor is, ha a vezeték oldalt van elhelyezve.

GROHE StarLight® – ragyogó és könnyen tisztítható krómfelület A csapok GROHE Starlight® krómfelülete egy száraz ruhával is könnyen letisztítható – nem marad utána semmilyen nyom, csík vagy vízfolt. Ellenáll a szennyezettségnek és elhomályosodásnak, így megőrizve a csaptelep eredeti kinézetét.

SpeedClean – vízkőmentes fúvókák, amelyek nem záródnak el Egyszerű tisztítás, kétszer gyorsabban. Ennek az integrált vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően megszabadulhat a vízkőtől. A zuhanyfej rugalmas fúvókái lehetővé teszik, hogy a kezével letörölje a vízkövet. így annak nem lesz esélye lerakódni, és rontani a zuhany teljesítményét.

Inner WaterGuide – belső izolálás a forrázásmentes zuhanyozásért Az Inner WaterGuide funkció megóvja Önt és a króm felületeket. A belső szigetelésének köszönhetően a zuhany felülete sosem lesz olyan forró, hogy ne lehessen megérinteni. Ez a csillogó külső felületet is megóvja, aminek köszönhetően a teljesen biztonságos zuhany még tovább megőrzi a szépségét.

AquaDimmer – egyszerű váltás fej- és kézizuhany között Egyszerűen átválthat a kádtöltő és a zuhany, vagy a fej- és a kézizuhany között. Az AquaDimmer egykaros vezérlőjével egyidejűleg kezelheti a vízáramlást és a kívánt mennyiséget.

TwistFree – flexibilis, csavarodásmentes zuhanycső Ne töltse a drága reggeli időt a zuhanycső kibogozásával. A TwistFree flexibilis zuhanycsőnek köszönhetően megszabadulhat ettől a frusztráló élménytől. A flexibilis zuhanycső mindig megtartja a formáját, ami megkönnyíti a használatát és a karbantartását.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák