search
menu Menü

Blog

Hansgrohe Axor

Hansgrohe Axor

Hansgrohe Axor

Az Axor márka termékei

Rendkívüli kollekciók a páratlan fürdőszobai hangulathoz

Az Axor az egyéni életstílus sokféleségét és bűvöletét mutatja meg a fürdőszobában. A világ legsikeresebb tervezőivel együttműködve átfogó és egyéni fürdőszobai kollekciók születnek – olyan egyéniek és olyan különbözőek, mint maga az ember. Különböző stílusok az eleven, sármos lakótérként is funkcionáló fürdőszobától a természet inspirálta nyugalom szigetéig.

Az Axor márka újdonságai

Ismerje meg a kitűnő dizájnt és az új egyediséget a fürdőszobában és a konyhában. Az Axor most kibővítette a nemzetközi hírű dizájnerekkel és építészekkel együttműködésben kifejlesztett, sikeres kollekcióját. Ismerjen meg teljesen új lehetőségeket, és válasszon olyan megoldásokat, melyek segítenek álmai fürdőszobájának megvalósításában. És a tökéletes konyhai kényelem megteremtésében.

” Minden fürdő- szobát meg kell álmodni”

HOGYAN VALÓSUL MEG EGY ÖNÁLL Ó FÜRDŐSZOBAI KOLLEKCI Ó? A fürdőszobai kollekció a csapteleppel kezdődik, de messze nem ér véget a fürdőkáddal. Az olyan jellegzetes termékeken kívül, mint a mosdótál és a fürdőkád, de még akár a termosztátok és a szelepek is, a tervező filozófiája mindig rányomja bélyegét a teljes kollekcióra. Az egyes különálló elemek összességükben átfogó, harmonikus érzést keltenek a fürdő- szobában. Az Axor esetében ezért a csaptelepektől kezdve a kiegészítőkig – a tervezők vázlatainak és kívánalmainak megfelelően – monolitikus termékek kerültek kifejlesztésre.

A kollekciók bőséges – néha akár 80 darabból álló – termékkínálatot ölelnek fel, melyek tervezőjük stílusát képviselik, és kellemesebbé teszik az életünket a fürdőszobában. Ezáltal a különféle fürdőszobai kollekciók – a minimalista nappali-fürdőszoba koncepciótól a természet által inspirált mennyországig – képesek az egyes életstílusok változatosságának tükrözésére. Az Axor Massaud esetében például egy jellegzetesen organikus dizájnú gyertyatartó vagy váza teszi teljessé a helyiség speciális hangulatát. Más kollekciók esetében ez a hatás többfunkciós paravánokkal vagy helytakarékos polcrendszerekkel érhető el.

 


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák