search
menu Menü

Blog

Hansgrohe zuhanyszett

Hansgrohe zuhanyszett

Luxus zuhanyélvezet
Egy teljesen új zuhanyélmény
A zuhanyozás lehet gyors reggeli felfrissülés, pezsgő masszázs, tisztító rituálé, várva-várt kikapcsolódás vagy trópusi nyaralás az esőzuhany alatt. Egyedül vagy kettesben – a zuhanyozás érzéki, megtisztítja a testet és a lelket. Apró vízcseppek milliói kényeztetik bőrét tetőtől talpig. A vízfüggöny maga mögé rejti a mindennapokat, ellazítja testét, és Ön energiát merít. Találja meg, melyik zuhany illik Önhöz. A Hansgrohe zuhanyok minden kívánságát és álmát teljesítik a zuhany alatt.

Ez teszi különlegessé a Hansgrohe által nyújtott zuhanyélvezetet:

Szépség és dizájn
Technológiai tökéletesség és innováció
Méret és kényelem
Környezetbarát
Egyszerű csere és utólagos felszerelés
Szépség és dizájn
A zuhany alatt eltöltött rendkívüli pillanatok megérdemlik a egyedülálló termékeket. Velünk együttműködő, kitűnő dizájnerek tervezik a zuhanyokat és a csaptelepeket. A Hansgrohe a szaniteripar vezető dizájnereként a mai napig több mint 300 kitüntetést kapott. Merítsen ötletet – például a PuraVida zuhanyoknál.

Technológiai tökéletesség és innováció
A vállalat saját vízsugár laborjában dolgozó fejlesztők masszírozó sugarakká vagy lágy zuhanyesővé varázsolják a puszta vizet. A furfangos innovációk bizsergető, frissítő tulajdonságot vagy meditatív erőt kölcsönöznek a víznek. Érezte már valaha, mi mindenre képes az okosan kitalált levegő-víz keverék? Az AirPower rendszer a kézizuhanytól egészen a nagyformátumú fejzuhanyig mindenütt levegővel dúsítja a vizet. Önnek ez gyöngyöző zuhanyélvezetet jelent, méghozzá szétfröccsenő vízsugarak nélkül.

Méret és kényelem
Napjainkban a nagy felületű fejzuhanyok testesítik meg a hőn áhított álomfürdőszobát. Az építészetben a zuhanyozó manapság a belsőépítészet része. Ön is szereti a mozgásszabadságot? Mindegy, hogy Raindance vagy Rainfall: az XXLperformance új dimenzióba helyezi fürdőszobáját. A nagyformátumú Hansgrohe zuhanyok akár 600 mm átmérőjűek is lehetnek. Emellett a QuickClean vízkőmentesítő funkció vagy az iBox falsík alatti szerelési technológia komfortzónává varázsolják fürdőszobáját.

Környezetbarát
A víz nyújtotta élvezet nem jelent feltétlenül magasabb fogyasztást. Ezt a Hansgrohe be is bizonyítja: az olyan jövőbe mutató zuhanytechnológiák, mint pl. az EcoSmart funkció, akár 60 százalékkal csökkentik a vízfelhasználást. A kevésbé meleg vízhez pedig kevesebb energia is szükséges. Ez pedig alacsonyabb CO2-kibocsátást és egyúttal alacsonyabb költségeket is jelent.

Egyszerű csere és utólagos felszerelés
Mindegy, mekkora a fürdőszobája: a Hansgrohe-val különösebb ráfordítások nélkül elvégezhető az át-, fel- vagy az utólagos felszerelés. Gyakran csak néhány kézmozdulat szükséges ahhoz, hogy álmai fürdőszobája megvalósuljon – méghozzá átszerelés nélkül! Váltson Ön is a Hansgrohe márkára, amely vezető innovációs szerepet tölt be a fürdőszobák felújításában. Gyors és egyszerű átalakítást végezhet például egy zuhanyrendszerrel. Vagy akár egyetlen zuhannyal is. Erre vezet az út a Hansgrohe zuhanyok által nyújtott zuhanyélvezet felé.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák