search
menu Menü

Blog

Hidraulikai beszabályozás könnyedén. – Tegye könnyebbé életét!

Hidraulikai beszabályozás könnyedén. – Tegye könnyebbé életét!

Grundfos Alpha 3 szivattyú

Hidraulikai beszabályozás könnyedén. – Tegye könnyebbé életét!

Az új alpha3 szivattyú újraértelmezi mindazt, amit eddig egy kisméretű háztartási keringetőszivattyú képességeiről tudtunk. Az alpha 3 szivattyú beépített, egyirányú kommunikációs jellemzőinek köszönhetően otthoni radiátorainak hidraulikai beszabályozása gyorsan és egyszerűen kivitelezhető.
Ez a szerelőkön túl a lakástulajdonosok számára is előnyt jelent, hiszen ezáltal jelentősen csökkenthető a fűtésszámlájuk.

Az ALPHA Reader az új ALPHA3 szivattyúhoz kapható kiegészítők egyike, mely egy optikai érzékelő segítségével kiolvassa a szivattyú műszaki paramétereit, melyeket továbbít az okostelefonunk, vagy a tabletünk felé.

A Grundfos GO Balance alkalmazás telepítésével Ön valós idejű számításokat kaphat a rendszer radiátorainak térfogatáram igényéről. A felhasználót az alkalmazás lépésről-lépésre végigvezeti az otthonában található radiátorok hidraulikai beszabályozásának teljes folyamatán. Az ALPHA3 szivattyú emellett lerakódásoktól mentes, hosszan tartó, megbízható működést kínál még a legnagyobb kihívást jelentő rendszerekben is, valamint a legmagasabb energiahatékonyságot nyújtja a kategóriáján belül.

Az ALPHA3 emellett a következőket kínálja Önnek:

  • Lerakódásoktól mentes működés – a zavartalan működés miatt kevesebb vészhelyzeti javításra van szükség.
  • Nincs szárazonfutás – a beépített aktív védelem biztosítja, hogy a szivattyú csak akkor működjön, ha víz van a szivattyútestben, ezáltal a szivattyú élettartama meghosszabbítható, és rendkívüli megbízhatóság érhető el.
  • Önszabályozás – az AUTOADAPT funkció automatikusan megtalálja a legjobb szivattyú beállítást, így maximalizálva a kényelmet és a hatékonyságot.
  • Piacvezető energiahatékonyság – kategóriájának legenergiahatékonyabb keringető szivattyúja a VDE* szerint.

Grundfos Alpha3 szivattyú részletesebben

Páratlan energiahatékonyság
A VDE által elvégzett tesztek alapján az ALPHA3 a legenergiahatékonyabb keringető szivattyú a piacon – köszönhetően a korszerű motornak és hidraulikának.

Egyszerű telepíthetőség
Az ALPHA csatlakozódugó gyors és könnyű telepítést tesz lehetővé, csakúgy, mint a könnyen felszerelhető szigetelőburkolatok, melyek minimalizálják a hőveszteséget.

Korrózióval és kondenzációval szembeni ellenállás
A kataforézis bevonat és a fejlett, kondenzációval szembeni ellenállóképesség lehetővé teszi az ALPHA3
számára az akár +2 °C-os közeg szivattyúzását is bármilyen környezeti hőmérséklet és páratartalom mellett.

Mágneses részecskékkel szembeni ellenállóképesség
A kerámiából készült tengely nem vonzza magához a szivattyúzott folyadékban lévő mágneses részecskéket, amivel megelőzhetők a lerakódások a szivattyú kritikus területein.

Erőteljes újraindulás
A szivattyú még hoszszabb leállást követően is könnyedén újra tud indulni. Ha a tengely megszorul, a szivattyú az indulás során rezegni kezd, ami fellazítja a lerakódásokat.

Nyári üzemmód
Biztosítja az ALPHA3 szivattyú optimális működését a nyári időszakban, ezáltal védi a szivattyút és a rendszer többi elemét.

AUTOADAPT funkció
Az intelligens AUTOADAPT funkció automatikusan kiválasztja a legjobb munkapontot a kétcsöves fűtési rendszerek számára, elősegítve így a rendszer üzembe helyezését.

ALPHA Reader
Az ALPHA Reader az új ALPHA3 szivattyúhoz kapható kiegészítők egyike, mely egy optikai érzékelő segítségével kiolvassa a szivattyú műszaki paramétereit, hogy aztán továbbítsa azt az okostelefon, vagy a tablet felé.

 


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák