search
menu Menü

Blog

Törölközőszárító radiátor

Lazzarini, Vogel & Noot, Zehnder

2021. 10. 15 - 2021. 11. 15 -ig INGYEN szállítjuk az összes készleten lévő törölközőszárító radiátorunkat!

Mi alapján válasszunk elektromos törölközőszárító radiátort?

Első lépés
Határozzuk meg a helyét a fürdőszobánkban. Vegyük figyelembe, hogy ugyan a beüzemelése nem igényel
szakembert, de a helyét meghatározza az elektromos csatlakozó aljzat távolsága.


Második lépés
Az esztétika. Miért fontos ez?
Elektromos törölközőszárító radiátort nem 1-2 évre veszünk. Azon túl, hogy kiszolgálja a funkcionális igényeinket érdemes a fürdőszoba dizájnjához színben, és formában harmonizáló radiátort választanunk. Például, ha szögletes, letisztult vonalak jellemzik a fürdőnket, válasszunk az egyenes vonalú radiátorok közül, így nem törjük meg a harmóniát. (Hacsak nem ez a cél.)

Harmadik lépés
Határozzuk meg a helyét és mérjük le mekkora lehet az oda tervezett radiátorunk maximális mérete.
Itt érdemes figyelembe venni, hogy ha szeretnénk egy finoman átmelegített törölközővel leitatni magunkról a vizet, tegyük az elektromos törölközőszárító radiátorunkat karnyújtásnyira a kád, vagy a zuhany mellé.

Negyedik lépés
Most jön a matek. Számoljuk ki, hogy milyen teljesítményű legyen az elektromos törölközőszárító radiátorunk. Ez elsősorban akkor fontos szempont, ha kis légterű fürdőszobánkban fűtési célt is fog szolgálni.
Ebben az esetben vegyük számításba, a számunkra legfontosabb szempontokat. Az ideális teljesítményt sok minden befolyásolhatja. Ilyen az ingatlan szigetelése, a belmagasság, a fürdőszoba mérete, az elvárt levegő hőmérséklete stb. Hozzávetőlegesen négyzetméterenként 100W-tal számolhatunk,
amennyiben nem haladja meg a belmagasság a 270 cm-t. Így körülbelül 20-22 C fok lesz a fürdőszobánkban. Amennyiben fürdéshez szeretnénk 24-26 C fok hőmérsékletet, úgy inkább a 150 W-tal számoljunk négyzetméterenként. Azaz ha 10 m2-es a fürdőnk, akkor minimum 1500 W-os teljesítményű radiátorra lesz szükségünk. Ha van alternatíva a fűtésre, akkor természetesen csak arra figyeljen, hogy a családban mindenki törölközőjének jusson hely. ;)

Picit térjünk vissza az esztétikára

Képzelje el, a kedvenc városát, látképét, festményét ezúttal radiátorként. Minket teljesen elvarázsol a számtalan lehetőséget adó fűtőtest. 
A fotók között megmutatunk néhányat.

A Lazzarini design radiátora nappalink éke is lehet. A Patchwork család fehér és antracit színben áll rendelkezésünkre, amit tejesen egyedivé varázsolhatunk díszítő elemek megvásárlásával. Márvány, fa, tükör, kézzel festett kerámia vagy akár saját képeink közül is választhatunk. Szinte bármit, amit szeretnénk, hogy felkerüljön díszítőelemként.

Pillantson rá a Lazzarini Patchwork design radiátoraira.

*A kiegészítő elemek megrendeléséről érdeklődjön telefonon, vagy e-mail-ben.
 

 


Kapcsolódó termékek

Lazzarini design radiátor MERANO, íves, fehér, 1150x600 mm

Lazzarini design radiátor MERANO, íves, fehér, 1150x600 mm

42 556 Ft

web ár

Érkezik 3 héten túl

Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák