search
menu Menü

Blog

Viega nyomólapok

Viega nyomólapok

Viega WC tartály Viega Eco Plus WC elem a következőkhöz: Visign működtetőlapok előfal szereléshez külön kell rendelni: Viega Eco Plus rögzítőkészlet modellszám 8173 működtetés elölről, 2-mennyiséges öblítéstechnika, állítható kerámia magasság, mozgássérült kivitel.

Viega nyomólap a WC-öblítéshez, megbízható és diszkrét fal mögötti megoldásokat kínál, melyek tökéletes működést, kiemelkedő kényelmet és maximális tartósságot biztosítanak. Egyedülállóan széles méret, szín, anyag és formaválasztékkal. Amit az ember naponta többször megérint, az nézzen ki olyan jól, mint a Viega WC- és vizelde-öblítőtartályaihoz készülő Visign nyomólapok. Számos esztétikus változatban elérhető, a hosszan tartó működési biztonsága mindenkit meggyőz.
.
Visign for More a nemes anyagok példamutatóan emelik ki a formatervezési jegyeket.
Amit láthatunk, az a lélegzetelállítóan lapos működtető lap – amely szigorúan grafikus vonalvezetésű, következetesen minimalista és magabiztos stílusú. A lebegő hatás soha nem tapasztalt könnyedséget kölcsönöz a lap megjelenésének. A tökéletesen összehangolt színű nemes anyagok, mint a fém és az üveg, példamutatóan emelik ki a Visign for More működtető lapok formatervezési jegyeit. A szemlélő pontosan azt a könnyedséget érzékeli, amire a lebegő hatás alapján számítani lehet. A takarékos 2-mennyiséges öblítéstechnika újszerű billentőszerkezettel működtethető. Emellett a nemes felület kellemes tapintása és optimális higiéniája is meggyőző.

Visign for Style nyomólapok Amit az első pillantás elárul, az a funkcionalitás és az esztétika jól sikerült szintézise. Tökéletes a modern kerámiával és a legújabb trendet követő szerelvényekkel kombinálva. A Visign for Style működtető lapok sallangmentes, tiszta vonalai elegánsak és visszafogottak. Funkcionális minden formában. A Visign for Style-t a Viega kifejezetten a modern családi fürdőbe fejlesztette ki, és éppen olyan harmonikusan, mint amennyire öntudatosan illeszkedik bele a fürdő architektúrájába. Ami meglepő, az a működtető lapok új, rendkívül könnyű formája. Ehhez az újonnan kifejlesztett billentőszerkezet is hozzájárul. A Visign for Style működtető lapok hozzáértő kezek alkották, és ez nemcsak tapintással érzékelhető, hanem látható is.

Visign for Style – Viega nyomólapok

Anyaga: műanyag
Műszaki jellemzők
Visign for Style 10 mechanikával
Visign for Style 11 és 12 bovdenes technikával
Minden Viega Visign 2-mennyiséges technikájú, vakolat alatti öblítőtartállyal kombinálható
Visign for Style 11 és 12 hozzá illő vizeldeműködtető lappal
Egy működtető lap az elölről és felülről való működtetéshez
Utólag felszerelhető a meglévő Viega Visign vakolat alatti öblítőtartályokra
Takarékos 2-mennyiséges technika
Lapos, 7 mm-es kivitel
Könnyen tisztítható
Optimalizált működtető utak.

Visign for More – Viega nyomólapok
Anyaga: fém vagy üveg
Műszaki jellemzők
Bovdenes működtetés
Visign for More 100, 102,103 és 104 rugós billenőtechnikával
Visign for More 101 szilikonbetétes nyomógombként
Minden Viega Visign 2-mennyiséges technikájú vakolat alatti öblítőtartállyal kombinálható
Hozzá illő vizeldeműködtető lappal
Egy működtető lap az elölről és felülről való működtetéshez
Utólag felszerelhető a meglévő Viega Visign vakolat alatti öblítőtartályokra
Takarékos 2-mennyiséges technika
Nagyon lapos kivitel – optikailag a fal előtt „lebegő hatással”
Könnyen tisztítható
Optimalizált működtetési utak

Visign for Life működtető lapok.
A Viega Visign for Life működtető lapok egyesítik az elgondolást és a formatervezést, megjelenésük ragyogó, és az egyedileg kialakított fürdő remek kiegészítői.


Kapcsolódó termékcsoportok

Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák