search
menu Menü

Blog

Villeroy & Boch Architectura – Venticello

Villeroy & Boch Architectura – Venticello

Villeroy & Boch Architectura

A Villeroy and Boch Architectura fürdőszoba kollekciója időtlen eleganciát biztosít a fürdőszobába. A jól ismert geometriai formák használatával minden ízlést kielégít legyen szó kerek, ovális vagy téglalap alakú mosdóról, wc-ről vagy bidéről.

A 18. századra visszavezethető Villeroy and Boch történelmi gyökerei okán több, mint bármely más prémium márka. Az egyszerű kézműves manufaktúra, melyet 1748-ban alapított a luxemburgi François Boch, ma több mint 20 országban rendelkezik kihelyezett gyártórészleggel.
Az éves 25 millió négyzetméternyi burkolat és hatalmas választékban gyártott fürdőszobai felszerelés értékesítése több mint 87 százalékban európai piacon történik és a termelés 50%-a Németországban kerül eladásra, így ott napjaink legkedveltebb szaniter márkájává vált.
A hatalmas forgalom és impozáns piacvezető szerep ellenére a cég mégis úgy gondolja, hogy a történelem viharain átívelő, – negyed évezredes – töretlen népszerűség okai mégsem a gyártási- és értékesítési volumenben gyökereznek, hanem abban keresendők, hogy a cégcsoport képes esztétikai ingereket keltő tárgyakkal ellátni az arra fogékony-, önálló gondolatokkal rendelkező-, környezetüket igényesen berendezni kívánó hűséges vásárlóközönségüket.

VENTICELLO

Villeroy & Boch Architectura kollekció

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát.

A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek.

A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

VILLEROY AND BOCH VENTICELLO kollekció

A Venticello család tagjai a forma finom nyelvén szólítják meg környezetüket. Aszimmetrikus mosdószekrény, szépen ívelt vonalú polcok, lapos WC-ülőkék a tökéletes formákra törő dizájn néhány csúcspontja. A Villeroy and Boch Venticello család könnyedén teljesíti a funkcionalitás és térbeli tervezés igényes megjelenését kereső vásárlók elvárásait.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák