search
menu Menü

Blog

Wellis prémium szaniterek

Wellis prémium szaniterek

A Wellis prémium szaniter termékei a kifinomult elegancia és a minőségi alapanyagok ötvözetének eredményei. Nincs is szebb, mint egy Wellis szaniterekkel berendezett fürdőszoba.

GŐZKABINOK, ZUHANYKABINOK, ZUHANYPANELEK
FOCUS / MONZA / ARCADE / CLYDE / FABIO / ARNO / GEMINI / CASSINI / MOBILI / CASCADE / LUCIA / MARINER / PALOMA / BONITA / MONA / GLAM

Zuhanytálcák

SMC ZUHANYTÁLCÁK
Az SMC egy speciális üvegszállal erősített, lágy állagú poliészter alapanyagú lemez, melyet a megfelelő formájú préselemek között magas hőmérsékleten, nagy nyomáson polimerizálnak, így kapja meg végleges formáját, és páratlan tulajdonságait. Ezt a más iparágakban (űrkutatás, gépipar, autóipar) már jól bevált gyártási eljárást a fürdőszoba piac a közelmúltban fedezte csak fel, és most kezdi csak érzékelni előnyeit a korábban alkalmazott alapanyagokkal, és technológiákkal szemben. Tartóssága, és minősége állandó, köszönhetően az impregnált szálerősítésnek, de súlya feleakkora, mint a hasonló tulajdonságokkal bíró öntött márvány tálcáké.
A hátsó oldali bordázat úgy erősíti a zuhanytálca szerkezetét, hogy közben annak súlyát csak kis mértékben növeli meg. A lágy nyersanyag kiváló formázást tesz lehetővé, így az SMC zuhanytálcák éles sarok kiképzése sokkal esztétikusabb látványt nyújt, mint akril társaiké. Az SMC alapanyagból készült zuhanytálca fokozottan ütésálló, nyomó-, hajlító-és szakítószilárdsága nagy, nem reped, hőmérsékleti stabilitása páratlan (hőre nem tágul), vegyszerálló, jó hőszigetelő képességű, könnyen tisztítható és természetesen vízálló.

WC-K, BIDÉK

RIMLESS WC – PEREM NÉLKÜLI KIALAKÍTÁS
A perem nélküli – rimless – wc-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztán tarthatóak. Precízen megtervezett forma – a speciális kialakítású wc-csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a wc teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül.

REJTETT RÖGZÍTÉS
Mind a fali, mind pedig az álló Wellis WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé.

SLIM SEAT
WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó
wc-hez. A Clement kollekció extra vékony Slim seat ülőkéje elegáns
megjelenést biztosít.
QUICK RELEASE
A Wellis WC ülőkék ú.n. Quick Release, azaz könnyen eltávolítható
kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást
is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül,
egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza
is helyezhető.

SOFT CLOSE
Vagyis lecsapódás gátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás
egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen
záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot,
ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.
2 MENNYISÉGES ÖBLÍTÉS 4/6
Monoblokkos WC-ink mindegyike 4-6 literes, két vízmennyiséges
öblítéssel kerül forgalomba, így takarékoskodva az értékes vízzel.

 


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák