search
menu Menü

Blog

Wilo szivattyúk

Wilo szivattyúk

Egyéni megoldások az Ön projektjéhez

A világ egyik vezető, az épülettechnikában használt szivattyúk és szivattyúrendszerek prémium beszállítójaként testre szabott, magas hatásfokkal és maximális energiamegtakarítással üzemelő termékeket kínálunk Önnek. Eközben mindig arra törekszünk, hogy az Ön számára kínált megoldásunkat a szükséges egyediséggel és a lehető leghatékonyabban tudjuk szállítani.

Sok éves, az épülettechnikai projektek terén szerzett tapasztalatunkkal támogatjuk Önt úgy a tervezésben, mint a projektjei megvalósításában is.

Energiahatékony és megbízható

A ház központi egysége a fűtés – legyen az klasszikus fűtőtest vagy padlófűtés. A Wilo nagy hatásfokú szivattyúk bármelyik helyiséget kellemes térré változtatják. Eközben nemcsak a meleget és a védettséget biztosítják, hanem energiát és költségeket is segítenek megtakarítani. Egyszerű telepíteni, könnyen karbantartható és különösen megbízható – ezt Wilo szivattyúinktól bármikor elvárhatja. Nagy hatásfokú szivattyúink kereskedelmi alkalmazási területeken is használhatók, és jelentősen lecsökkentik az áramköltségeket. A visszatorlasztási szint alatt található kondenzációs készülékeknek a keletkező kondenzátum ártalmatlanításához kondenzátum-átemelő telepre van szükségük. A Wilo igényre szabott és kiváló minőségű megoldásokat kínál pontosan ilyen alkalmazáshoz.

A vízellátás felelős és hatékony kialakítása a Wilo-val

A víz a Föld legértékesebb erőforrásai közé tartozik. Az egyre növekedő létszámú lakosság egyre többet fogyaszt belőle: iváshoz, mosáshoz és takarításhoz, a mezőgazdaságban és az iparban. A globális vízhiány különösen sürgető probléma – és óriási konfliktusveszélyt rejt magában. A víz kinyerése és rendelkezésre bocsátása ezért a jövő legfontosabb kihívásai közé tartozik. A Wilo által tervezett szivattyúk és rendszerek segítségével új források és módszerek hasznosíthatók és optimalizálhatók a víznyeréshez. Rugalmas megoldásaink garantálják a megbízható ellátást és igazodnak az annyira különböző épületek, mint a társasházak, iskolák vagy ipari komplexumok követelményeihez. Egyedi koncepcióink és nagyhatásfokú technológiáink segítségével célzottan mozdítjuk elő az intelligens hálózatok kiépítését és a decentralizált vízelőkészítő rendszerek elterjedését.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák