Információk

BWT termékek

BWT – BEST WATER TECHNOLOGY 

Nevében a küldetése: törekszenek arra, hogy a lehető leghatékonyabb és legmodernebb termékeket és szolgáltatásokat fejlesszék és kínálják a vízkezeléshez: a konyhai víztisztítástól, a vízlágyításon keresztül, a lakóparkok vagy akár ipari létesítmények komplex vízkezelési megoldásáig.


A BWT gondoskodik a higiéniáról és a biztonságról a vízzel való mindennapi kapcsolat során. A modern technológiáik a felhasználási célnak megfelelően optimalizálják a víz minőségét, hiszen a víz lehet még annál is jobb, mint ahogyan kifolyik a csapból.
De nem csak az ügyfeleiknek kínál kiváló vízkezelő berendezéseket, technológiákat és szolgáltatásokat az osztrák központú vállalat csoport, hanem egyidejűleg komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy megkíméljék kék bolygónk erőforrásait. Célkitűzésük, hogy kortyról-kortya jobbá tegyék a világot, velünk közösen, a Change the word sip by sip programjukon keresztül! 
 

BWT

Miben nyújtanak segítséget a BWT vízkezelő berendezései? 
Elfogadhatjuk azt a vízminőséget, ami az otthonunkba érkezik a vezetéken. De ha nem akarunk kompromisszumokat kötni, fölösleges időt és pénzt áldozni a nem a felhasználási célnak megfelelő vízminőség miatt, akkor a BWT komplex vízkezelő megoldásaival az egész otthonból lehet Best Water Home.
Milyen előnyei vannak a Best Water Home-nak?
A Best Water Home minden helyiségében a felhasználási célra optimalizált víz érhető el:

 • lágy víz a fürdőszobában és a háztartási készülékekhez központi vízlágyítóval – vízkőmentes felületekért és a kényeztető fürdési élményért, valamint a vízkő okozta hibák elkerülésére
 • kiváló minőségű, ízletes, hozzáadott magnéziumot tartalmazó szűrt víz a konyhába – örökre búcsút vehet a palackozott vizektől
 • optimalizált víz a fűtési rendszerhez – gazdaságosabb működtetés és hosszabb élettartam*

A BWT Best Water Home itt még nem ér véget, hiszen ezeket a berendezéseket üzemeltetni és karbantartani kell. De ebben is segít a BWT! 
Az ingyenes BWT applikáció tulajdonképpen egy személyes vízasszisztens, aki jelez, ha eljött a szerviz ideje, szűrőcserére van szükség, vagy épp valamilyen hiba lépett fel a rendszerben. Ráadásul nem csak Ön, hanem az Ön személyes AqaMester partnere is értesítést kaphat a hibáról automatikusan, így akár már a kész megoldással tudja Önt keresni, anélkül, hogy Önnek akár a készülék közelébe kellene mennie. 

Energiamegtakarítás korszerű vízkezelési megoldásokkal

Gyakori, hogy a melegvíz előállítására a kazán mellé hőcserélős, indirekt tárolókat alkalmaznak. A hőcserélők felületén lerakódó vízkő egyre jobban leszigeteli az elemet, rontja a hőleadást, így a kazán egyre több és több energiát használ, míg felfűti a rendszerben keringő vizet a kívánt hőmérsékletre. Ráadásul a kialakult vízkőrétegen könnyebben alakulnak ki további lerakódások, így a hőcserélők kemény víz esetén könnyen eltömődhetnek. De ugyanez a logika érvényesül a mosógépek esetén is: a fűtőszálak komolyabb munkára vannak fogva, ha meg kell küzdeniük a vastag vízkőlerakódásokkal is.
Amennyiben központi vízlágyítót alkalmazunk, úgy megelőzhetjük ezeket, tehát megőrizhetjük a fűtési berendezések hatékonyságát a melegvíz előállítása terén és megkímélhetjük magukat a berendezéseket is.

BWT

Friss, szűrt víz elegánsan, közvetlenül a csapból
Még soha nem volt ilyen egyszerű a konyhai vezetékes vizet egyedülálló ízélménnyé varázsolni! A BWT kiváló minőségű pult alá építhető moduláris Woda Pure víztisztítói ugyanis az Ön vezetékes vizét kiváló minőségű szűrt vízzé változtatják, miközben csökkentik a vízben a nem kívánatos szagokat és ízt okozó anyagokat. Mindez a konyha csapteleppel egy rendszerben történik.
Ha ez még nem lenne elég, a választás szabadsága az Öné! 

A piacon elérhető bármilyen háromutas csaptelephez csatlakoztatható a BWT Woda Pure szűrő, így Önnek már csak az életstílusához leginkább illeszkedő patront kell kiválasztania!

Ráadásul egy BWT konyhai víztisztítóval örökre búcsút mondhat a palackozott vizek cipelésének is! Már azzal sokat tehetünk háztartásunk egyszer használatos műanyag mennyiségének a csökkentése érdekében, ha a kiiktatjuk az életünkből az ásványvizes palackokat! A BWT víztisztítóval pedig nem kell kompromisszumot kötnünk, hogy környezettudatosak szeretnénk lenni, vagy élvezni szeretnénk a kiváló víz élményt. A BWT Woda Pure szűrőivel egyszerre nyílik lehetőség mind a kettőre.

BWT

Ön élvezze a mindennapokat, és bízza a BWT-re az otthona teljeskörű vízkezelését!
*nem megfelelő víz minőség okozta hibák elkerülésével

BWT weboldala

92 termék

Termékek szűrése

  Találatok szűkítése
 • Kategória
  • Cikkcsoport
   Víz-Gáz-Fűtés
 • Ár