Információk

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA

 

Tapasztalat és bizalom: időtálló minőség, teljes körű jótállás 5 évig. Az Immergas a kazánok magas minősége mellett biztosítja a termékekhez a széleskörű szolgáltatásokat is, így minden gázkazánra 5 év teljeskörű jótállást ad.

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA
Applikációval használható

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA
5 év jótállás

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA
Ingyenes házhozszállítás

Immergas VICTRIX TERA


A gázkészülékek nem csak az egyszerű szobatermosztátokkal képesek együttműködni, hanem az Immergas távvezérlő rendszerével is, mellyel a szobából is kényelmesen be lehet állítani a kazán működési paramétereit és a segítségével egyszerűen leolvashatók a pillanatnyi üzemállapotok és az esetleges hibakódok. A teljes körű rendszer része az időjárásfüggő szabályozás is. Ennek köszönhetően az otthonunk fűtése mindig a lehető legjobb hatékonysággal képes a család komfortérzetét biztosítani, miközben csökken a gázfelhasználás, azaz csökkennek az üzemeltetési költségek. További energiamegtakarítás érhető el a használati melegvíz előállítás esetén napkollektoros rendszerek alkalmazásával. Ehhez járul hozzá a vezérlés szolár funkciója, amely kezelni tudja, hogy nem csak hidegvizet, hanem akár egy napkollektoros rendszerből érkező előmelegített vizet is képes legyen a felhasználó által megkívánt hőmérsékletre melegíteni. A VICTRIX TERA sorozat Plus jelű változatai gyári kiépítésben csak fűtő változatban kerülnek piacra, azonban teljes HMV tároló előkészítéssel rendelkeznek. A készülék gyári kiszerelésben tartalmazza a szükséges szerelvényeket (váltószelep, motor) azaz bármikor egyszerűen csatlakoztathatók külső, indirekt használati melegvíz tárolóhoz.

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA

Főbb jellemzők:

 • Környezetbarát - alacsony CO és NO x kibocsátás
 • Rozsdamentes acél, egyhuzamú kondenzációs hőcserélő
 • Széles teljesítmény-modulációs tartomány
 • Szabályozható és elzárható by-pass szelep
 • Egyszerű kezelhetőség, informatív LCD kijelző
 • Készenléti energiafogyasztás kevesebb, mint 6 W
 • Alacsony energiafelhasználású modulációs keringető szivattyú
 • Külső tároló csatlakozó készlet a csak fűtő “Plus” típushoz
 • Teljes gyári előkészítés indirekt HMV tároló csatlakoztatásához csak fűtő “Plus” típusnál

Megnézem a terméket

Immergas VICTRIX EXA

Hatékonyság és egyszerűség jelentős megtakarítással

A VICTRIX EXA gázkészülékek nem csak az egyszerű szobatermosztátokkal képesek együttműködni, hanem az Immergas távvezérlő rendszerével is, mellyel a szobából is kényelmesen be lehet állítani a kazán működési paramétereit és a segítségével egyszerűen leolvashatók a pillanatnyi üzemállapotok és az esetleges hibakódok. A teljes körű rendszer része az időjárásfüggő szabályozás is. Ennek köszönhetően az otthonunk fűtése mindig a lehető legjobb hatékonysággal képes a család komfortérzetét biztosítani, miközben csökken a gázfelhasználás, azaz csökkennek az üzemeltetési költségek.

A kazán vezérlése képes arra, hogy a fűtési költségek csökkentése érdekében akár hőszivattyúval is együtt tudjon működni. Megfelelő körülmények esetén, ha a hőszivattyú gazdaságosabban képes a fűtési hőigény kiszolgálására, a gázkészülék automatikusan kikapcsol. További energiamegtakarítás érhető el a használati melegvíz előállítás esetén napkollektoros rendszerek alkalmazásával. Ehhez járul hozzá a vezérlés szolár funkciója, amely kezelni tudja, hogy nem csak hidegvizet, hanem akár egy napkollektoros rendszerből érkező előmelegített vizet is képes legyen a felhasználó által megkívánt hőmérsékletre melegíteni.

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA

FŐBB JELLEMZŐK

 • Rozsdamentes acél kondenzációs hőcserélő
 • Egyszerű kezelhetőség, informatív LCD kijelző
 • Készenléti energiafogyasztás kevesebb, mint 6 W
 • Alacsony energiafelhasználású modulációs keringető szivattyú
 • Külső tároló csatlakozó készlet a csak fűtő “X” típushoz
 • A korábbi modellekkel azonos csatlakozások - egyszerű készülékcsere lehetőség
 

Megnézem a terméket

 

Dominus alkalmazás - Opcionálisan applikációval használható
Szabályozás határok nélkül

Immergas - VICTRIX EXA - VICTRIX TERA

Ennek az egyszerű, intuitív alkalmazásnak a segítségével ellenőrizhető és igény szerint módosítható a kazán működése, miközben minden adat megjeleníthető az okostelefon, a táblagép vagy egy számítógép kijelzőjén. Előnyei: Egyszerű és kényelmes használat okostelefonnal vagy tablettel
Hozzáférhetők a kazán legfontosabb paraméterei: ki-, és bekapcsolás, fűtés és HMV hőmérséklet beállítás, szobahőmérséklet beállítás. Telepítése rendkívül egyszerű és felhasználóbarát.

SZERVIZHÁTTÉR
Az Immergas hisz abban a stratégiában, hogy a kiváló szolgáltatás nyújtásával megszerezve ügyfelei bizalmát és elnyerve elégedettségüket új piacokat hódíthat meg. Kiterjedt világméretű műszaki szolgáltatási hálózatának ékköve az ügyfélszolgálat, amely biztosítja partnerei számára a teljes körű szakmai támogatást, bármely viszonteladói kérdéshez.