Információk

Remeha Tzerra Ace

Remeha Tzerra Ace

 

Remeha Tzerra Ace

Hibrid-Ready üzem

Az eSmart rendszer segítségével a Tzerra Ace kazán alkalmas a megújuló energiát alkalmazó rendszerekkel való integritásra, úgy mint például a napkollektoros és hőszivattyús rendszerekkel történő együttműködésre.

Remeha Tzerra Ace

eSmart rendsze

 

Az eSmart a Tzerra Ace új, fejlett operációs rendszere. Feladata, hogy leegyszerűsítse a komplett automatizálás folyamatát, és a kommunikációt a kazánnal. Az eSmarthoz csatlakozó eTwist termosztátnak és applikációnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan szabályozható a fűtés, legyünk otthon vagy a világ bármely pontján.*

 

Remeha Tzerra Ace

eSmart rendsze

A fűtési rendszer feltöltését/utántöltését az eTwist alkalmazás és termosztát segítségével könnyen szabályozhatja. A félautomata üzemmódban a felhasználó kontrollálja a fűtési rendszer feltöltését azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy először a felhasználót értesíti.*

*Az eSmart rendszer és az automata feltöltési opció az eTwist termosztáttal és applikációval kompatibilis, az iSense termosztát ezeket nem tudja kezelni.

Az új irány

A Tzerra Ace kazán nemcsak kis súlya és kompakt méretei (mindössze 54 cm magas) miatt vált az elmúlt évek legkedveltebbjévé a Remeha lakossági kazánok körében, hanem a felhasználói élmények javításával modernebb és felhasználóbarátabb lett. Fejlett operációs rendszerével, az eSmart-tal leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát a kazánnal, valamint integrálható megújuló energiát alkalmazó rendszerekbe.

OKOS KÉSZÜLÉK

Remeha Tzerra Ace

 
Az újonnan kifejlesztett nanotechnológiás bevonatú hőcserélő biztosítja a gyors és hatékony hőátadást.
› Egyszerű telepítés és szervizelés: minden alkatrész elölről elérhető

› Hő- és hangszigetelt ház, nagyon alacsony működési zajszint

› Beépített szervizdiagnosztika

› Magas meleg víz teljesítmény, pontos hőmérséklettartással

› HMV komfort üzemmód a gyors melegvíz-ellőállítás érdekében

› Hőszivattyúhoz is csatlakoztatható, így a hibrid üzemre is készen áll
 

TÍPUSOK

Remeha Tzerra Ace

Remeha Tzerra Ace

Remeha Tzerra Ace

Remeha Tzerra Ace

ISENSE SZOBATERMOSZTÁT

Programozható
Programozza be akár egy héttel előre a Remeha iSense termosztátot, és módosítsa egyszerűen ha változás történik.

Egyszerű kezelhetőség
A nagyméretű LCD kijelző, a tekerőmenü és a magyar nyelvű menü segítségével a termosztát egyszerűen és könnyen programozható.

Öntanuló funkció
A szabályozó folyamatosan figyeli a felfűtési és lehűlési sebességet, így öntanuló funkciójának köszönhetően energiatakarékosabban működik, mint a hagyományos termosztátok.

REMEHA - 80 ÉV TAPASZTALAT

A REMEHA B.V. története 1935-ben kezdődött, mikor G. van Reekum egy műszaki termékek forgalmazásával foglalkozó céget alapított, majd később a cég saját alapítású öntödéje is működni kezdett. Idővel a REMEHA B.V. vezető pozíciót harcolt ki magának a kis és közepes kazánok kategóriájában, és jelenleg a minél biztonságosabb, jobb minőségű és kezelhetőbb kazánok fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. Magyarországon 1989 óta van jelen a márka az ipari kazánok területén, a lakossági termékek bevezetésére 2008-ban került sor.

Remeha Tzerra Ace

Remeha Tzerra Ace

VÉDJE MEG KÉSZÜLÉKÉT!

Sentinel X100 – Védelmet nyújt a vízkő- és korrózió ellen
A fűtési rendszer hatásfokának csökkenését elsősorban a korrózió- és vízkőképződés okozza, ami a radiátorok részleges hőleadását, a kazán teljesítménycsökkenését, rendszerzörejeket és számos más rendellenességet eredményez. Mivel a fűtési rendszereket jellemzően többféle fém alkotja, ennek a speciális adalékanyagnak az egyes összetevői védelmet nyújtanak a különböző fémfelületek számára.

Sentinel X400 – Iszapeltávolító
Hatékonyabbá teszi a hőleadást, ezáltal otthona melegebb, fűtésköltsége pedig alacsonyabb lesz. A komfortos meleg visszanyerése egy régi fűtésrendszer hatásfokának helyreállításával jóval költséghatékonyabb megoldás, mint egy teljesen új rendszer kiépítése.