Információk

Rehau termékek

REHAU a polimer alapú megoldások szakértője

Energiahatékonyság, magas komfort, környezettudatosság
Vállalati értékeink formálják a munkánkat, a kultúránkat és a viselkedésünket. Arra bátorítunk minden munkatársunkat és partnerünket, hogy osztozzanak velünk ezekben az értékekben, és ezt következetesen mutassák is meg a munkájuk során.
A REHAU több mint 50 éve állít elő polimer alapanyagokból kiváló minőségű további beépítésre szánt műszaki termékeket, szinte minden gazdasági ágazat számára fejleszt és gyárt részlet és komplett rendszermegoldásokat. Magyarországi értékesítési irodánk 1994 óta működik, a biatorbágyi Rozália Ipari Parkban.
A tudomány és a technika új fejlődésével, az előírások szigorodásával, az energiahordozók árának radikális növekedésével egyre többet hallani épületgépészeti megoldásokról, kiegészítőkről, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy takarékosabban, környezetünket kevésbé szennyezve és egészségesebb körülmények között élhessünk.

Rehau
Aktív betonfödém előszerelt fűtő-hűtő REHAU panelekkel

Épületgépészeti rendszermegoldásink kínálatával nem csak a szokásos épületgépészeti alkalmazásokra kínálnunk gazdaságos rendszereket, hanem speciális, akár egyéni problémára is ajánlunk alacsony energiaszintű, környezetbarát műszaki megoldást - szabadtéri felületfűtés, jégtelenítés, ipari padlófűtés, épületszerkezetfűtés-hűtés, futballpályafűtés, jégpályahűtés.
Miért bonyolultan, ha lehet lényegesen egyszerűbben is? Konkrétabban: Miért kell a drága munkaidőt elpazarolni, ha lényegesen hatékonyabban is ki lehet használni? A kivitelezési időt rövidítik rendszermegoldásaink, hiszen 20-30%-kal gyorsabb szerelést, így akár 2 helyett 3 kivitelezés is elvégezhető hetente a REHAU rendszermegoldásaival.

Fő épületgépészeti rendszereink

Csőalapanyag és kötéstechnika kompromisszumok nélkül

A legmagasabb igényeket kielégítő cső alapanyagból, a REHAU rendszermegoldások alapeleme a magas műszaki jellemzőkkel rendelkező PE-Xa csövek. Jellemzőjük a hosszú élettartam, korrózióval szembeni ellenállóság és egyszerű beépítés.
A REHAU toldóhüvelyes kötéstechnikával tartósan tömör kötés hozható létre O-gyűrű nélkül. Maga a cső anyaga tömít, a kötés a szerelés után azonnal hőmérséklet és nyomás álló. A robusztus anyagoknak köszönhetőn akár -10 °C-on is lehetséges a beépítés.
 

RAUTITAN stabil, RAUITAN flex univerzális fűtési- és vízvezetékszerelési rendszer

Minden célra mindkettő. Előnye: egy rendszer – három alkalmazás.

Egy rendszer – három alkalmazás

Rehau

Vízvezetékrendszer

Kifogástalan higiénia, tartós megbízhatóság és egyszerű szerelés: A lerakódásmentes RAUTITAN rendszer világszerte meggyőző az ivóvízvezeték-szerelésben.

Fűtőtestbekötés
Mindegy, hogy a fűtőtest bekötése padlóból, falból vagy falszegélyből történik – a RAUTITAN mindig megfelelő megoldást kínál.

Falszegélyben történő radiátor bekötési rendszer
Vakolás, falazás, hegesztés és forrasztás nélkül fektethető, ezért ideális választás lakott helységek felújításakor.

A REHAU padlófűtés: magas komfortérzet, kimagasló energia hatékonyság

Rehau

Többféle fektetési technológiát kínálunk lakóépületektől ipari létesítményekbe való beépítésre. Igazi favorittá vált az elmúlt 10 évben a REHAU kasírozott raszterhálós hőszigetelő rendszerlemeze a RAUTHERM SPEED csővel, más nevén Tacker rendszer. A NEA SMART 2.0 helyiségenkénti szabályozással akár 20%-kal kevesebb energiafelhasználás is elérhető.

További kiforrott megoldásunk a kivitelező és a felhasználó hasznára

Rehau

RAUPIANO és RAUSILENTO - PP anyagú szennyvíz rendszerek hangcsillapított rögzítéstechnikával

REHAU szaniterbox - azonos idő alatt egy helyett három mosdó köthető be.

RAUPEX ipari csőrendszer – megoldás sűrített levegőhöz, hűtővízhez, vegyi anyagokhoz, ipari fűtéshez és még sok máshoz

RAUTOOL - minden igényt kielégítő, profi szerszámok

Rehau
Haladjon velünk, érjen az elsők között célba!

REHAU stratégiai partnerség: Legyen Ön is REHAU smart kivitelező!

Leendő partnereinket az indulástól folyamatosan támogatjuk. Nem hagyjuk magára! Mérlegelje támogatási ajánlatainkat, válasszon és lépjen!

Starter csomag – ez az induló csomag azoknak szól, akik szeretnék kipróbálni innovatív rendszereinket.
Szerszámbérlés – a REHAU és a Székely Szerszám együttműködése biztosítja a szerszámok rugalmas és gyors bérbeadását, azok szakszerű szervizelését.
Szerszámtámogatás – Vegye igénybe, ha Ön is saját szerszámot szeretne! Ez előnyös feltételekkel egyszerűen megvalósítható: kedvező ár, amortizációs megállapodás, javítás, csere gép.

Örülünk, hogy érdeklődik társaságunk és termékeink iránt. Azt szeretnénk, hogy érezze jól magát a REHAU-val való kapcsolattartás során. Ezért mindig egyszerűen használható és hasznos digitális megoldásokat is ajánljunk termékeink mellett.

Rehau

A REHAU @Home konfigurátor használatával 5 perc alatt könnyen áttekinthető műszaki alternatívákat tud bemutatni a megrendelői számára bekerülési költséggel (anyag + díj) együtt, amit akár a megrendelő maga is elkészíthet. A konfigurátorral egyben egy digitális, automatikusan működő munkaszerzési lehetőséget is kínálunk.

Rehau

A REHAU Rewards egy kivitelezőknek szóló hűségprogram, pontgyűjtő rendszer formájában. A program keretében a REHAU vásárlások után pontokat gyűjthet egy online felületen. A teljesítményét azonnal elismerjük!

Szerezzen friss tudást, lépjen magasabb szintre, növelje megrendelői vevői elégedettségét!
REHAU Akadémia kiemelt témái
•    födémfűtés, -hűtés 
•    helyiségenkénti szabályozás
•    tervezői tréning
•    higiénikus ivóvízhálózat

Az online szemináriumokat kövesse kényelmesen az irodádból, építkezésről vagy otthonról.
A jelenléti oktatások átfogó szerelői ismereteket adnak. A részvételt írásban igazoljuk, és egyben jogosulttá válik a REHAU Garanciabizonyítvány kiállítására is.
A REHAU ePaper felületen a műszaki anyagok okos eszközökön egyszerűen elérhetők, akár tovább is küldhetők.
REHAU hírlevelünk és videóüzenetek gyakorlatias, a kivitelezésen közvetlenül felhasználható információt nyújtanak.

Az edukációs honlapok segítenek ügyfelei tájékoztatásában, illetve ők is felkészülhetnek előre az Önnel való műszaki egyeztetésekre.
https://legjobbpadlofutes.hu/
https://higienikusivoviz.hu/

A REHAU Garanciabizonyítvány a megrendelői bizalmat növeli, a kockázatot csökkenti.
Amennyiben Ön REHAU partner, ennél több kérdésben is segítünk Önnek, egész tudásunkkal és tapasztalatunkkal támogatást nyújtunk.
Egy REHAU rendszerre vonatkozó összehasonlítás jól mutatja, hogy az innovatív REHAU rendszer összességében – tehát anyag és szerelési költséget tekintve – kedvezőbb.
REHAU Szaniterbox összehasonlítás 
RAUTHERM Speed HKV-D P összehasonlítás
Ez olyan eredmény, melyre büszkék vagyunk, és amivel Önnek is számolnia kell.

Tegyen próbát és alkalmazzon legközelebbi megbízásnál REHAU rendszereket! Olyan rendszert javasoljon megrendelőinek, amit magának is beépítene! Minden esetben tájékoztassa az építtetőt, hogy anyagi lehetőségei figyelembe vételével mi az energetikailag legjobb javasolt megoldás, a választott műszaki tartalom esetén milyen előnyt élvez, és miben kell kompromisszumokat felvállalnia. A REHAU támogatásával az Ön piaci helyzete erősödni fog!

414 termék

Termékek szűrése

    Találatok szűkítése
  • Kategória
    • Cikkcsoport
      Készülékek
      Szerszámok
      Víz-Gáz-Fűtés
  • Ár