Információk

BWT termékek

BWT – BEST WATER TECHNOLOGY 

Nevében a küldetése: törekszenek arra, hogy a lehető leghatékonyabb és legmodernebb termékeket és szolgáltatásokat fejlesszék és kínálják a vízkezeléshez: a konyhai víztisztítástól, a vízlágyításon keresztül, a lakóparkok vagy akár ipari létesítmények komplex vízkezelési megoldásáig.


A BWT gondoskodik a higiéniáról és a biztonságról a vízzel való mindennapi kapcsolat során. A modern technológiáik a felhasználási célnak megfelelően optimalizálják a víz minőségét, hiszen a víz lehet még annál is jobb, mint ahogyan kifolyik a csapból.
De nem csak az ügyfeleiknek kínál kiváló vízkezelő berendezéseket, technológiákat és szolgáltatásokat az osztrák központú vállalat csoport, hanem egyidejűleg komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy megkíméljék kék bolygónk erőforrásait. Célkitűzésük, hogy kortyról-kortya jobbá tegyék a világot, velünk közösen, a Change the word sip by sip programjukon keresztül! 
 

BWT

Miben nyújtanak segítséget a BWT vízkezelő berendezései? 
Elfogadhatjuk azt a vízminőséget, ami az otthonunkba érkezik a vezetéken. De ha nem akarunk kompromisszumokat kötni, fölösleges időt és pénzt áldozni a nem a felhasználási célnak megfelelő vízminőség miatt, akkor a BWT komplex vízkezelő megoldásaival az egész otthonból lehet Best Water Home.
Milyen előnyei vannak a Best Water Home-nak?
A Best Water Home minden helyiségében a felhasználási célra optimalizált víz érhető el:

  • lágy víz a fürdőszobában és a háztartási készülékekhez központi vízlágyítóval – vízkőmentes felületekért és a kényeztető fürdési élményért, valamint a vízkő okozta hibák elkerülésére
  • kiváló minőségű, ízletes, hozzáadott magnéziumot tartalmazó szűrt víz a konyhába – örökre búcsút vehet a palackozott vizektől
  • optimalizált víz a fűtési rendszerhez – gazdaságosabb működtetés és hosszabb élettartam*

A BWT Best Water Home itt még nem ér véget, hiszen ezeket a berendezéseket üzemeltetni és karbantartani kell. De ebben is segít a BWT! 
Az ingyenes BWT applikáció tulajdonképpen egy személyes vízasszisztens, aki jelez, ha eljött a szerviz ideje, szűrőcserére van szükség, vagy épp valamilyen hiba lépett fel a rendszerben. Ráadásul nem csak Ön, hanem az Ön személyes AqaMester partnere is értesítést kaphat a hibáról automatikusan, így akár már a kész megoldással tudja Önt keresni, anélkül, hogy Önnek akár a készülék közelébe kellene mennie. 

Energiamegtakarítás korszerű vízkezelési megoldásokkal

Gyakori, hogy a melegvíz előállítására a kazán mellé hőcserélős, indirekt tárolókat alkalmaznak. A hőcserélők felületén lerakódó vízkő egyre jobban leszigeteli az elemet, rontja a hőleadást, így a kazán egyre több és több energiát használ, míg felfűti a rendszerben keringő vizet a kívánt hőmérsékletre. Ráadásul a kialakult vízkőrétegen könnyebben alakulnak ki további lerakódások, így a hőcserélők kemény víz esetén könnyen eltömődhetnek. De ugyanez a logika érvényesül a mosógépek esetén is: a fűtőszálak komolyabb munkára vannak fogva, ha meg kell küzdeniük a vastag vízkőlerakódásokkal is.
Amennyiben központi vízlágyítót alkalmazunk, úgy megelőzhetjük ezeket, tehát megőrizhetjük a fűtési berendezések hatékonyságát a melegvíz előállítása terén és megkímélhetjük magukat a berendezéseket is.

BWT

Friss, szűrt víz elegánsan, közvetlenül a csapból
Még soha nem volt ilyen egyszerű a konyhai vezetékes vizet egyedülálló ízélménnyé varázsolni! A BWT kiváló minőségű pult alá építhető moduláris Woda Pure víztisztítói ugyanis az Ön vezetékes vizét kiváló minőségű szűrt vízzé változtatják, miközben csökkentik a vízben a nem kívánatos szagokat és ízt okozó anyagokat. Mindez a konyha csapteleppel egy rendszerben történik.
Ha ez még nem lenne elég, a választás szabadsága az Öné! 

A piacon elérhető bármilyen háromutas csaptelephez csatlakoztatható a BWT Woda Pure szűrő, így Önnek már csak az életstílusához leginkább illeszkedő patront kell kiválasztania!

Ráadásul egy BWT konyhai víztisztítóval örökre búcsút mondhat a palackozott vizek cipelésének is! Már azzal sokat tehetünk háztartásunk egyszer használatos műanyag mennyiségének a csökkentése érdekében, ha a kiiktatjuk az életünkből az ásványvizes palackokat! A BWT víztisztítóval pedig nem kell kompromisszumot kötnünk, hogy környezettudatosak szeretnénk lenni, vagy élvezni szeretnénk a kiváló víz élményt. A BWT Woda Pure szűrőivel egyszerre nyílik lehetőség mind a kettőre.

BWT

Ön élvezze a mindennapokat, és bízza a BWT-re az otthona teljeskörű vízkezelését!
*nem megfelelő víz minőség okozta hibák elkerülésével

BWT weboldala

88 termék
BWT Perla Silk Smart XL vízlágyító

BWT Perla Silk Smart XL vízlágyító

Rendelésre
web ár
566 407 Ft

Termékek szűrése

    Találatok szűkítése
  • Kategória
    • Cikkcsoport
      Víz-Gáz-Fűtés
  • Ár