search
menu Menü

Blog

Fürdőszoba radiátor

Fürdőszoba radiátor

A Lazzarini Csoport küldetése “átalakítani a meglévő energiaforrásokat tartós jólétbe, létrehozva az ökológiailag hatékony, mindenki számára elérhető és az egyéni igényekhez igazodó termikus komfort-megoldásokat”.

Az erő és a fény módjai. Egy olyan világ által inspirált, amely folyamatosan keresi az egyszerűséget, eleganciát és csodálkozást.
A stílusos felületek és a puha színek fokozására szolgáló módszerek. A kifejezések új formái felé vezető úton.
Lazzarini új gyűjteménye született.
Élvezze az utazást!

A törölközőszárító radiátor ugyanolyan módon működik, mint egy hagyományos radiátor, a fűtési rendszer vize kering benne és fűti fel azt. Egy törölközőszárító radiátor akár a fűtési idénytől függetlenül is használható, elektromos fűtőpatronnal. Megjelenésében igen esztétikus és látványos megjelenést kölcsönöz, mind fürdőszobájában, mind akár nappalijában. Könnyű méretezhetőség, széles méretválaszték, egyszerű szabályozhatóság jellemzi, mely formavilágát tekintve is eltérő lehet, íves illetve egyenes kialakítású. Leginkább az alkalmazott alapanyagok számítanak, mert különböző hővezető képességükkel befolyásolják a hatásfokot, de a fűtési rendszeren elvégzett beavatkozások szakszerűsége és száma, illetve a kedvező vagy kedvezőtlen üzemeltetés is befolyásolják a tartósságot.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák